; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2016 French Open   Day Fifteen

Eurosport transmite partidele de tenis din turneul de la Roland Garros. Meciurile de calificare au loc astăzi

22 May 2017

2017 este anul în care legendele tenisului revin în fruntea ierarhiei și se vor înfrunta încă o dată în arena de la Roland Garros, la finele lunii mai și începutul lui iunie. Meciurile vor fi transmise, timp de două săptămâni, de postul Eurosport.

Eurosport a creat pentru Roland Garros o echipă din care fac parte vedete care împreună au câștigat de-a lungul timpului 80 de titluri în cadrul turneelor de Mare Şlem, anunță postul tv.

Printre numele menționate de Eurosport se numără Mats Wilander, de trei ori învingător la Roland Garros, și Barbara Schett, care vor fi gazdele emisiunii „Game, Set și Mats'. Pe lângă interviurile cu marile personalități de la Roland Garros, Eurosport transmite un alt program reprezentativ, „The Coach' („Antrenorul'), secțiune prezentată de antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care analizează – cu ajutorul imaginilor prelucrate pe calculator – strategia celor mai buni jucători ce vor evolua la Paris.

Mats Wilander, expert Eurosport, a declarat: „Roland Garros are un loc special în inima mea și sunt încântat că fac parte din echipa Eurosport care va transmite încă un turneu fantastic. Reacțiile fanilor din întreaga Europă la programele noastre sunt pozitive, așa cum o arată și cifrele de audiență.

Eurosport este o televiziune care continuă să inoveze, prin programe precum The Coach și The Commissioner of Tennis– două producții care atrag publicul nostru în mod diferit. Această abordare este completată cu succes de vedete de talie mondială ce vor colabora cu Eurosport în cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.'

În plus, Chris Evert, câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem de-a lungul unei cariere  de două decenii, va fi una dintre cele mai importante prezențe din cadrul echipei Eurosport de la Roland Garros.

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal va fi transmisă în direct de la Paris, vineri 26 mai, la ora prânzului. 

Date importante:

Luni, 22 mai – Meciurile turneului de calificare pentru Roland Garros

Vineri, 26 mai – Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal la Roland Garros

Duminică, 28 mai – Prima zi de joc pe tabloul principal al turneului

Sâmbătă, 10 iunie – Finala la simplu feminin

Duminică, 11 iunie – Finala la simplu masculin

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare