Homepage  / Televiziune

Cele mai mari curse de ciclism continuă pe Eurosport și Max. Ce modificări va aduce noul parteneriat

Cele mai mari curse de ciclism continuă pe Eurosport și Max. Ce modificări va aduce noul parteneriat
4

de Redactia Tvmania,

Vești bune pentru fanii ciclismului! Warner Bros. Discovery (WBD) Sports Europa își extinde drepturile de difuzare pentru cele mai mari curse de ciclism din lume, până în 2030. Astfel, Eurosport și Max își consolidează poziția de Gazdă a Ciclismului și garantează accesul fanilor ciclismului din România și întreaga Europă. 

Astfel, Eurosport și Max își consolidează poziția de Gazdă a Ciclismului

Noul parteneriat cu EBU și ASO, care începe în 2026, include Tour de France (inclusiv cursa feminină) și La Vuelta a España (inclusiv cursa feminină) pentru a garanta că fiecare Mare Tur va fi difuzat pe canalele și platformele WBD din toată Europa. 

Pachetul de drepturi include, de asemenea, multe dintre edițiile masculine și feminine ale Clasicelor, cum ar fi Paris-Roubaix, Liège-Bastogne-Liège și La Flèche Wallonne, precum și cursele pe etape Paris-Nice, Critérium du Dauphiné și Volta a Catalunya. 

Warner Bros. Discovery transmite în direct fiecare cursă pe canalele Eurosport, cu streaming neîntrerupt disponibil pentru abonații Max din întreaga Europă. Comentariile locale vor fi disponibile în 20 de limbi, iar reporterii își vor aduce cunoștințele și experiența la fața locului și în analizele realizate in studiourile Eurosport.

ciclism 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Trojan Paillot, SVP, Sports Rights Acquisitions and Syndication la WBD Sports Europe, a spus: „Rolul de custode al ciclismului ni s-a încredințat de mulți ani încoace, iar noi am maximizat oportunitățile pe care le oferim fanilor pentru a se conecta cu sportul lor preferat. Angajamentul nostru față de ciclism ne-a făcut să investim în cel mai cuprinzător portofoliu de drepturi live, care include fiecare cursă de Mare Tur masculin și feminin, iar acum suntem încântați să extindem relația cu partenerii noștri de la ASO și EBU pentru a ne duce într-un al cincilea deceniu de parteneriat pentru transmisiunea celor mai mari curse din lume, inclusiv Tour de France.”

Scott Young, Group SVP Production, Content and Business Operations la WBD Sports Europe, a spus: „Rolul nostru în calitate de Gazdă a Ciclismului ne-a oferit prilejul să folosim cea mai pasionată echipă de experți în ciclism pentru a ne îmbunătăți în mod constant acoperirea acestui sport, spunând poveștile sale celui mai larg public posibil. De la a fi prima platformă care oferă fiecare minut al Marilor Tururi în direct în toată Europa în 2018, la dezvoltarea de inovații și instrumente de analiză de studio pentru a explica mai bine acțiunea, munca noastră în acest sport continuă să deschidă noi drumuri. Anunțarea noilor noastre acorduri de drepturi ne face să putem continua să producem conținut de calitate, captivant, care conectează fanii cu evenimentele și sportivii lor preferați pentru anii următori.” 

Warner Bros. Discovery este Gazda Ciclismului și deține un portofoliu cuprinzător de curse din ciclismul pe șosea pe parcursul întregului sezon. Peste 300 de zile de curse sunt transmise în direct anual, inclusiv toate cele trei Mari Tururi, UCI Women’s World Tour în întregime, toate cursele clasice și Campionatele Mondiale UCI. Angajamentul WBD de a acoperi fiecare formă a sportului a dus la transmiterea mai multor competiții de ciclism pe pistă, ciclocros, BMX și mountain bike decât oricine, inclusiv fiecare Campionat Mondial UCI și fiecare moment de la Jocurile Olimpice. În plus, WBD ajută la organizarea și promovarea unor evenimente de prim rang precum UCI Track Champions League și UCI Mountain Bike World Series. 

Prin acoperirea fără egal din domeniul ciclismului, WBD spune poveștile sportului pe toate platformele, producând conținut gratuit pentru canalul Eurosport Cycling pe YouTube, precum și știri, editoriale și rezumate sau momente importante pe Eurosport.ro. Toate acestea în plus față de acțiunea premium transmisă în direct pe canalele sale și platformele de streaming disponibile în toată Europa, inclusiv serviciul de streaming al WBD, Max.

Sursă foto: Eurosport

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton