Homepage  / Televiziune

Eurosport și Max deschid sezonul sporturilor de iarnă. Acțiunea debutează în weekend cu etapele de schi alpin de la Sölden

Eurosport și Max deschid sezonul sporturilor de iarnă. Acțiunea debutează în weekend cu etapele de schi alpin de la Sölden

de Redactia Tvmania,

Un sezon senzațional de sporturi de iarnă debutează în acest weekend la Eurosport și pe Max odată cu startul Cupei Mondiale de Schi Alpin. Primele probe de slalom uriaș, atât la feminin, cât și la masculin, se vor desfășura sâmbătă și duminică la Sölden, în Austria. Eurosport, cunoscut drept Gazda Sporturilor de Iarnă, va transmite peste 1250 de ore de competiții în direct, oferind milioanelor de fani din Europa și Asia o experiență de neuitat.

Toată acțiunea din cele 145 de zile de competiție este disponibilă și pe platforma de streaming Max, unde fiecare moment va putea fi urmărit live. În total, Eurosport și Max acoperă 25 de discipline din 12 sporturi olimpice, inclusiv Campionate Mondiale la schi alpin și nordic, biatlon, patinaj artistic, snowboard freestyle și curling.

Sezonul 2024/2025 marchează începerea competițiilor de calificare pentru Jocurile Olimpice de Iarnă Milano-Cortina 2026.

Jocurile Olimpice de Iarnă se vor întoarce în Italia pentru prima dată de la Torino 2006, oferind fanilor sporturilor de iarnă și mai multe posibilități de a urmări și de a se implica în toate cele 116 evenimente. Warner Bros. Discovery este Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, iar evenimentele vor fi transmise pe Eurosport și pe serviciul său de streaming Max.

Echipa de experți a Eurosport este formată din cele mai renumite personalități din sporturile de iarnă. Aceștia vor analiza sezonul 2024-2025 atât de la fața locului, cât și din studiourile locale. Cu un total de 20 de medalii olimpice și 16 titluri de campioni mondiali în palmares, lista experților sporturilor de iarnă Warner Bros. Discovery îi include pe:

  • Viktoria Rebensburg (Germania) – campioană olimpică la slalom uriaș, schi alpin
  • Martin Schmitt (Germania) – campion olimpic și de patru ori campion mondial la sărituri cu schiurile
  • Dorothea Wierer (Italia) – de patru ori campioană mondială și de trei ori medaliată olimpică la biatlon
  • Tina Maze (Slovenia) – de patru ori campioană mondială și dublă campioană olimpică la schi alpin
  • Dave Ryding (Marea Britanie) – câștigător al probei de slalom de la Kitzbühel, schi alpin

Alături de ei vor fi, în calitate de reporteri la fața locului, și:

  • Gauthier de Tessieres (Franța) – medaliat la Campionatele Mondiale de schi alpin
  • Nathalie Péchalat (Franța) – dublă campioană europeană la patinaj artistic
  • Francesca Marsaglia (Italia) – de două ori participantă la Jocurile Olimpice în probele de schi alpin
  • John Clarey (Franța) – medaliat olimpic în proba de coborâre, schi alpin

Scott Young, Group SVP Production, Content and Business Operations la WBD Sports Europe, a declarat: „Suntem lideri mondiali în acoperirea sporturilor de iarnă, iar portofoliul nostru vast de conținut ne permite să oferim acces la cea mai variată gamă de evenimente și competiții sportive, aducând câte ceva pe gustul fiecărui fan – de la adrenalina săriturilor cu schiurile la precizia schiului alpin. Prin abordarea noastră aducem fanii în inima acțiunii, acoperind fiecare poveste de pe pârtie, cu mai mulți reporteri prezenți la fața locului la cele mai mari evenimente de până acum. Astfel, cu cele șapte Campionate Mondiale care se apropie, abia așteptăm să vedem următoarea generație de campioni încoronați pe canalele și platformele noastre.”

„Din momentul în care lumea s-a reunit la Ceremonia de Închidere a Paris 2024 din această vară, atenția noastră s-a îndreptat către Milano-Cortina 2026. Acum, cu mai puțin de 500 de zile înainte de start, suntem în căutarea de noi povești pe măsură ce sportivii își încep campaniile de calificare la Jocurile Olimpice. Ne pregătim să lansăm și mai mult conținut original de sporturi de iarnă pentru fani, în așteptarea momentului care marchează un an înainte de Jocurile Olimpice, în luna februarie.”

Sursa foto: Eurosport

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton