; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10 FOLLOW FABIAN

Eurosport lansează un nou serial, #FOLLOWFABIAN

03 March 2016

Sâmbătă, 5 martie, la ora 21.15, Eurosport, prin intermediul canalului Eurosport 1 HD, lansează un serial în care rolul principal îl are legenda elvețiană Fabian Cancellara, ciclistul care își începe ultimul său sezon de profesionist.

10 FOLLOW FABIAN

Serialul #FOLLOWFABIAN cuprinde șase episoade de 12 minute, difuzate pe canalele TV Eurosport și pe Eurosport Player, platforma digitală cu transmisiuni în direct și la cerere, episoade ce se vor derula pe parcursul următoarelor șase luni, perioadă în care Cancellara va încerca să se retragă în glorie.

Programele vor prezenta imagini din culise și interviuri cu Cancellara, ce vor dezvălui telespectatorilor caracterul și implicarea necesare pentru a rămâne în grupul cicliștilor de elită, timp de mai mult de un deceniu. În primul episod, Cancellara permite accesul aparatului de filmat în camera sa privată, plină de biciclete și suveniruri din cariera lui, povestește despre reușite amețitoare și neîmpliniri distrugătoare, prezintă planurile și speranțele pentru 2016 și vorbește deschis despre temerile legate de retragerea sa. Ultimul an trebuie să fie special, spune Cancellara, vreau să ating cel mai înalt nivel posibil, dar vreau să mă ocup și de alte lucruri. Am multe povești și amintiri de împărtășit, așa că urmăriți-mă și veți vedea unde ne duce povestirea'. Cancellara a excelat în Marile Tururi, câștigând opt etape în Turul Franței și trei în Turul Spaniei. Este de nouă ori campion național al Elveției la contra-timp și dublu campion național de șosea al Elveției.

12 FOLLOW FABIAN

Vedeta de 34 de ani a înregistrat numeroase victorii în curse de o zi și în 'Clasice', incluzând reușitele din cursa Paris-Roubaix și din Turul Flandrei; a câștigat aurul olimpic la Jocurile Olimpice 2008 de la Beijing, și a fost de patru ori campion mondial, toate la contratimp.

În rol de 'Gazdă a ciclismului', Eurosport oferă fanilor și șansa de a urmări evoluția lui Cancellara pe parcursul sezonului 2016, prin transmisiunile de excepție ale tuturor marilor competiții cicliste, inclusiv Turul Franței, Turul Italiei și Turul Spaniei, precum și 'Clasicele'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare