; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Chilom_2

Eurosport lansează din 15 august “Premier League Magazin”

08 August 2016

Eurosport anunță primul program 100% local, produs și transmis în direct și în exclusivitate pentru telespectatorii din România. Începând cu 15 august, în fiecare luni, la ora 20.30, Eurosport 1 va difuza Premier League Magazin', o emisiune live săptămânală dedicată meciurilor din Premier League. Talkshow-ul va fi găzduit de Dan Chilom, actualmente fondator și antrenor al Asociației Sportive care îi poartă numele.

Dan Chilom_2

Dan Chilom

Timp de o oră și jumătate, Dan Chilom va analiza alături de invitații săi partidele din campionatul englez de fotbal, desfășurate în timpul weekend-ului. În plus, va dezbate rivalitățile dintre cluburi, detaliile din istoria cluburilor engleze, transferurile sezonului, atmosfera de pe stadioane. Nu vor lipsi interviuri cu personalități de marcă din lumea fotbalului, astfel încât telespectatorii să poată intra în culisele unuia dintre cele mai valoroase campionate din lume. Evoluția jucătorilor români din Premier League, precum Costel Pantilimon, Florin Gardoş sau Vlad Dragomir, va fi, de asemenea, dezbătută în cadrul emisiunii.

Dan Chilom

Dan Chilom

Telespectatorii vor avea ocazia să se bucure pe Eurosport 1 de cele mai interesante meciuri de fotbal din Premier League, unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din Europa care aduce laolaltă numeroși jucători și manageri de talie mondială. În sezonul Premier League 2016 – 2017, fanii vor avea posibilitatea să urmărească noile vedete ale fotbalului englez, precum Granit Xhaka (Arsenal), Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) sau Sadio Mane (Liverpool), antrenori în vogă, precum Jose Mourinho (Manchester United), Pep Guardiola (Manchester City) sau Antonio Conte (Chelsea), dar și jucători români care evoluează în Anglia – Costel Pantilimon (Watford F.C), Florin Gardoş (Southampton F.C) sau tânărul Vlad Dragomir (16 ani), care s-a afirmat la academia clubului Arsenal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare