; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Evenimente John Barnes

Eurosport îl aduce în România pe John Barnes, jucător emblematic al clubului Liverpool

28 November 2019

John Barnes, unul dintre jucătorii emblematici ai lui Liverpool, a acceptat invitația Eurosport de a veni în România pentru două zile pline de evenimente. Astfel, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din Anglia va participa la două evenimente speciale, marca Eurosport: 

 

  • Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, jurnaliștii sunt așteptați la o întâlnire cu invitatul special al Eurosport, pentru a discuta despre Premier League, Liverpool și cariera sa în fotbalul englez. Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.

 

  • Sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care va urmări meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A), începând cu ora 17.00. În cadrul acestui eveniment, vor avea loc și o sesiune dedicată semnării autografelor, precum și una de Q&A între John Barnes și fanii clubului Liverpool. Mai mult, fostul jucător al lui Liverpool va fi prezent în emisiunea produsă de Eurosport în România, Premier League Show, alături de analiștii Premier League.

 

Obiectivul Discovery este de a alimenta pasiunile oamenilor și facem asta cu ajutorul tuturor canalelor din portofoliul nostru, sportul fiind și unul dintre cele mai bune exemple în acest sens. România este una dintre cele mai importante piețe din regiune pentru noi, în continuă dezvoltare și urmărim să consolidăm poziționarea Eurosport drept gazdă a fotbalului englez prin transmisiuni și evenimente dedicate, precum vizita lui John Barnes sau Premier League Show, emisiunea locală interactivă din timpul weekend-urilor, care ține fanii și mai conectați la cea mai spectaculoasă ligă de fotbal la nivel mondial.', a declarat Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA.

 

După ce fostul mare jucător de tenis și actualul expert Eurosport, Mats Wilander, a vizitat Bucureștiul, susținând o conferință de presă care s-a bucurat de un real succes, John Barnes s-a alăturat și el inițiativei Eurosport, care facilitează întâlnirea dintre emblemele sportului și fanii români.

 

Eurosport este „Gazda Fotbalului Englez în România', deținând drepturile exclusive de difuzare pentru Premier League și FA Cup – Cupa Angliei. În acest an, Eurosport și-a lansat și propria emisiune de analiză a Premier League în România, Premier League Show, precum și o versiune îmbunătățită a website-ului eurosport.ro, condusă de o nouă redacție.

 

Despre John Barnes:

 

Născut în Jamaica, John Barnes s-a remarcat în Anglia la clubul Watford, fiind transferat pe 9 iunie 1987 la Liverpool. Progresul său a continuat sub îndrumarea legendarului antrenor al „cormoranilor', Kenny Dalglish, iar în primele trei sezoane a reușit să câștige două titluri și o Cupă a Angliei. Barnes s-a remarcat ca un jucător ofensiv, marcând nu mai puțin de 75 de goluri în primele patru sezoane, asta în ciuda faptului că nu a jucat vreodată ca un atacant veritabil. La capătul sezonului 1989/1990 a fost golgheterul clubului cu 28 de goluri.

 

Barnes a mai jucat pentru Liverpool până în 1997, fiind reprofilat în ultima sa parte într-un mijlocaș ofensiv. În ceea ce privește premiile individuale, Barnes a primit titlul de cel mai bun jucător din prima ligă engleză în 1988. S-a retras din activitate în 1999 la Charlton, în Londra, formație pentru care a evoluat în 12 meciuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare