; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eurosport

Eurosport, desemnat „Canalul TV al Anului” la Gala Premiilor pentru Conținut și Inovație

06 October 2015

Eurosport a primit premiul pentru „Canalul TV al anului' la ediția inaugurală a Galei Premiilor pentru Conținut și Inovație, care s-a desfășurat duminică, 4 octombrie, la Cannes, în cadrul MIPCOM, cel mai cunoscut eveniment global dedicat conținutului de divertisment.

eurosport

Gala Premiilor pentru Conținut și Inovație este o inițiativă a Digital TV Europe în parteneriat cu TBI-Television Business International. Evenimentul recompensează inovația în materie de conținut, distribuție și livrare, precum și realizările companiilor și ale persoanelor care contribuie la generarea de conținut video la nivel global.

Peter Hutton, CEO, Eurosport a declarat: „Acest an a fost unul plin de transformări pentru Eurosport – am continuat să ne asigurăm mai multe drepturi premium, cum ar fi Jocurile Olimpice începând din 2018, îmbunătățind în același timp și producția. Este extraordinar că aceste eforturi sunt recunoscute în cadrul Galei Premiilor pentru Conținut și Inovație și că am fost desemnați Canalul TV al anului'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare