; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bayer Leverkusen v FC Bayern Muenchen   Bundesliga

Eurosport 2 transmite meciul dintre Bayern Munchen şi Leverkusen

15 March 2014

Bayer Leverkusen v FC Bayern Muenchen - BundesligaDerby-ul etapei a 25-a din Bundesliga are loc sâmbătă de la 19.30. Partida poate fi urmărită în direct online pe Eurosport Player

Chiar dacă nu a câștigat încă din punct de vedere matematic titlul, Bayern a demonstrat în acest sezon că este o formație mult prea puternică pentru restul combatantelor. Astfel, după 24 de etape, clasamentul din Bundesliga arată așa: 1. Bayern Munchen (68 de puncte), 2. Dortmund (48 de puncte), 3. Leverkusen (44 de puncte), 4. Schalke (44 de puncte), 5. Wolfsburg (39 de puncte), 6. Augsburg (38 de puncte), 7. Mainz (38 de puncte) și 8. Gladbach (36 de puncte). Acestea par a fi formațiile cu șanse pentru locurile de cupe europene iar Eurosport 2 va transmite în direct cele mai importante dueluri având ca protagoniste aceste echipe. În plus, toate meciurile din Bundesliga sunt Live online pe Player.

Cifrele bavarezilor sunt cu adevărat impresionante în acest sezon iar dacă ne rezumăm la partidele de pe Allianz Arena atunci trebuie spus să elevii lui Guardiola nu doar că nu au pierdut niciun punct acasă dar au și primit doar 6 goluri în 12 etape. Pe de altă parte, ofensiva a funcționat perfect: 37 de goluri au marcat foștii și viitorii campioni ai Germaniei.

Multă vreme în poziția secundă, Leverkusen se vede acum în situația de a pierde și ultimul loc de pe podium. Bayer are un an 2014 foarte slab, cu 3 înfrângeri, două victorii și un egal, parcurs care nu doar că a permis Borussiei Dortmund să treacă în față dar i-a adus pe cei de la Schalke în lupta pentru top 3. Cu toate acestea, trebuie spus că meciul tur a fost extrem de echilibrat, încheindu-se la egalitate, 1-1. E drept, Leverkusen era o formație mult mai în formă iar jucătorii lui Bayern de abia luaseră contact cu ideile lui Pep Guardiola.

Bayern Munchen – Bayer Leverkusen e Live pe Eurosport 2, sâmbătă de la 19.30. Imediat după încheierea celuilalt meci important al acestei runde, Dortmund – Gladbach (sâmbătă de la 16.30 pe Eurosport 2), începe o amplă avancronică a partidei de la Munchen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare