; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eurosport 2 transmite în direct finala Eurocupei masculine de baschet

12 April 2013

Eurosport 2 va produce și va transmite în direct, în format HD, finala Eurocupei masculine de baschet ce va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, la Charleroi (Belgia) între Uxue Bilbao Basket (Spania) și Lokomotiv Kuban Krasnodar (Rusia).

Fostul jucător de top și consultant Eurosport Aleksandar “Sasha” Djordjevic se va afla în studioul de la fața locului, pe arena Spiroudome. Echipa Eurosport 2 va urmări cele două finaliste pe parcursul întregului eveniment, din momentul în care ajung la aeroport, la hotel și apoi pe teren.

Transmisiunea începe la 21:30 cu o avancronică de 30 de minute și va cuprinde:

– o analiză a parcursului celor două echipe până în finală.

– o prezentare a finalei pe parcursul căreia Eurosport 2 oferă fanilor informații din culise pentru a înțelege mai bine maniera în care Uxue Bilbao și Lokomotiv Kuban s-au pregătit pentru acest eveniment analizând meciurile de pregătire și sesiunile tactice.

Consultantul “Sasha” Djordjevic va împărtăși fanilor părerile sale direct din studioul Eurosport 2 aflat la fața locului. Acesta va face analiza tactică a jocului înainte, la pauză și imediat după finală.

Djordjevic a câștigat aurul la Campionatul Mondial (1998) și la Campionatul European (1991, 1995 și 1997), medalia de argint la Olimpiada (Atlanta 1996) cu echipa națională și Euroliga (1992) cu Partizan Belgrad.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare