Homepage  / Recomandări

EUROPA LEAGUE: FCSB – LASK Linz va fi transmis de un canal de știri! Unde va putea fi urmărit jocul Pafos – CFR Cluj

EUROPA LEAGUE: FCSB – LASK Linz va fi transmis de un canal de știri! Unde va putea fi urmărit jocul Pafos – CFR Cluj

de Tavi Cojocaru,

FCSB – LASK Linz, meciul retur din play-off-ul Europa League, programat joi, 29 august, de la ora 21:30, pe stadionul „Steaua, va fi transmis în direct de un post de știri, România TV.

Cei de la FCSB au negociat și cu Pro TV, dar n-au fost de acord ca meciul să fie transmis din nou doar pe platforma VOYO.

În tur, la Linz, scorul a fost 1-1. Pentru a merge în faza grupei, FCSB trebuie să învingă. Dacă nu va reuși asta, trupa lui Charalambous și Pintilii nu-și va întrerupe traseul european, ci va continua în grupele Conference Leageu.

În Europa League se va schimba sistemul exact după cel din Champions League. Va fi o mega-grupă de 36 de formații, împărțite în patru urne valorice, iar fiecare club va avea câte opt meciuri.

FCSB trece printr-un moment foarte greu. În Liga 1, campioana a ajuns penultima. Europa League rămâne acum principalul obiectiv, iar roș-albaștrii își leagă toate speranțele de Darius Olaru, de revenirea la forma de altădată a lui Florin Tănase și de mult așteptata „explozie” a lui Marius Ștefănescu.

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite returul duelului Pafos – CFR Cluj

Partida Pafos – CFR Cluj, din returul play-off-ului Conference League, va avea loc joi, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

În tur, la Cluj, CFR a câștigat cu 1-0. Acum, Dan Petrescu merge în Cipru fără veteranul Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanți jucători din echipă, care a fost eliminat în tur.

CFR mizează pe atacanții Louis Munteanu și Meriton Korenica pentru a-și face mai ușor drumul spre grupe.

Meciurile echipelor românești în cupele europene de joi, 29 august

Europa League

  • FCSB – LASK Linz, ora 21:30, România TV

Conference League

  • Pafos – CFR Cluj, ora 20:00, Prima Sport 1, Digi Sport 1
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton