Homepage  / Recomandări

Euro 2024, programul zilei de vineri, 21 iunie. Cine transmite Slovacia – Ucraina, Polonia – Austria și Olanda- Franța

Euro 2024, programul zilei de vineri, 21 iunie. Cine transmite Slovacia - Ucraina, Polonia - Austria și Olanda- Franța
8

de Andra Stana,

Meciurile de la EURO 2024 îi țin pe români în fața televizoarelor! Noi confruntări de neratat, vineri, 21 iunie, la PRO ARENA, PRO TV și pe VOYO. Cei de acasă au parte de noi meciuri de neratat și astăzi!

Ziua de vineri începe cu un meci extrem de important pentru români și viitorul Naționalei în competiție!

De la ora 16:00, live la PRO TV și pe VOYO, Slovacia va întâlni Ucraina într-un meci ce se anunță spectaculos.

Atenția se va muta apoi pe grupa D, când de la ora 19:00, la PRO ARENA și pe VOYO se vor confrunta Polonia și Austria, echipe care în prima etapă și-au pierdut meciurile. Seara se încheie cu un meci puternic, între Olanda și Franța, în direct, la PRO TV și pe VOYO, de la ora 22:00.

Rezultate impresionante în meciurile de joi

O nouă zi în care fotbalul a ținut suporterii în picioare, i-a făcut să urle de fericire și de emoție! O zi care a surprins prin egaluri, a fascinat prin noi autogoluri și a demonstrat că nu există siguranță până la fluierul de final. În direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, cei de acasă au avut parte de un spectacol desăvârșit, care continuă astăzi, la EURO 2024!

euro-2024-meciuri-21.06Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ziua a început cu meciul dintre Slovenia și Serbia, unde s-a deschis scorul abia în minutul 69, când Karnicnik a marcat primul gol. În ultimul minut al prelungirilor, 95, Jovic a reușit să egaleze și a făcut ca Serbia să obțină primul punct în grupă. De la ora 19:00, Anglia a întâlnit Danemarca, iar rezultatul a fost tot 1-1. Kane a deschis scorul în minutul 18, iar Hjulmand a egalat în minutul 34. Astfel, în grupa C, Anglia a ajuns la patru puncte, în timp ce Danemarca și Slovenia au câte 2.

Seara s-a încheiat cu una dintre cele mai așteptate întâlniri din etapa grupelor: Spania – Italia. Spre surpriza celor de acasă, singurul gol al serii i-a aparținut lui Calafiori, în minutul 55, în propria poartă. Astfel, Spania s-a instalat confortabil în fruntea grupei cu șase puncte, în timp ce Italia are acum doar trei.

Costin Ștucan și invitații săi le-au adus celor de acasă Studioul UEFA EURO 2024, de la miezul nopții, acolo unde au discutat subiectele relevante de pe timpul zilei și au prefațat ce va urma.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton