; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Euro 2020

Euro 2020. Surpriza din echipa comentatorilor turneului. Decizia rară luată de Pro TV

08 June 2021

Campionatul European de Fotbal începe pe 11 iunie, iar Pro TV a ales echipa de comentatori ai competiției, scrie GSP.ro, citat de paginademedia.ro.

Pentru prima dată în istorie, postul din Pache Protopopescu a decis ca unele dintre meciuri să fie comentate şi de o femeie: Ioana Cosma, jurnalistă care lucrează în grupul Pro de mai bine de 20 de ani. În ultimii doi ani, aceasta a mai comentat partide de fotbal feminin – meciuri din preliminariile CE, dar şi o partidă din finala Cupei României – alături de Adi Dobre, respectiv Mihai Mironică.

Potrivit sursei citate, Ioana Cosma va comenta următoarele partide:

Echipa de comentatori pentru Euro 2020 a Pro TV va fi formată, pe lângă Ioana Cosma, din Mihai Mironică, Adrian Costeiu, Dan Ionescu, Alexandru Rădulescu, Ion Alexandru (Eurosport), Bogdan Nevel (Eurosport).

Vă reamintim că Euro 2020 va putea fi urmărit în România pe posturile ProTV și ProX. Potrivit GSP.ro, pe al doilea post vor fi difuzate doar partidele care se vor disputa la aceeași oră cu confruntarea principală din ultima etapă din faza grupelor. În total vor fi 51 de partide: 36 în grupe și restul în fazele eliminatorii plus finala de pe 11 iulie, de pe Wembley.

Victor Piţurcă va fi expert Pro TV pe perioada turneului

Pe perioada turneului, Pro TV a reuşit să îl coopteze pe Victor Piţurcă în echipa de experţi. Cu alte cuvinte, fostul selecţioner va analiza meciurile în studiourile de după partide, menţionează sursa citată.

Totodată, majoritatea meciurilor de la Euro 2020 vor fi comentate din studioul Pro TV din Pache Protopopescu. Singurele partide comentate de la faţa locului vor fi cele de pe Arena Naţionale – trei meciuri din grupe şi unul din optimi.

Sursa foto: Facebook

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare