; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EURO 2012 debutează la TVR 1

08 June 2012

Din 8 iunie, TVR este gazda celui mai important eveniment fotbalistic al anului: EURO 2012 va putea fi văzut integral la TVR 1, TVR HD, TVR 2, precum şi pe site-ul dedicat competiţiei, euro2012.tvrinfo.ro, care va transmite live toate meciurile. Cele 31 de partide din cadrul Campionatul European de Fotbal din Polonia şi Ucraina, dar şi rezumate, ştiri şi talk-show-uri dedicate acestui eveniment vor putea fi urmărite în perioada 8 iunie – 1 iulie.

EURO 2012 debutează vineri, 8 iunie, la TVR 1, de la ora 18.00, cu EURO Studio, moderat de Cosmin Cernat. Va urma, la TVR 1 şi TVR HD, transmisia în direct a Festivităţii de deschidere EURO 2012 şi primul meci al campionatului, Polonia – Grecia, în direct de la Varşovia, de la ora 19.00. Comentariul meciului va fi asigurat de Marian Olaianos, aflat în Polonia pe toată durata EURO. Emil Hossu-Longin va comenta pentru telespectatorii TVR partidele de fotbal disputate în Ucraina.

De la Bucureşti, Cosmin Cernat, Tudor Furdui şi Cristian Mîndru vor modera alternativ EURO Studio, dezbateri difuzate în fiecare zi de meci, cu invitaţi care vor analiza fazele importante. Pe toată durata campionatului, telespectatorii TVR 1 vor afla ştiri de la faţa locului urmărind EURO Ştiri, jurnal zilnic, de la ora 14.30.

Partidele se vor juca pe opt stadioane, patru în Polonia (Gdansk, Poznan, Varşovia, Wroclaw) şi patru în Ucraina (Doneţk, Lviv, Kharkiv şi Kiev). Meciul de deschidere va avea loc la Varşovia pe 8 iunie, iar finala pe 1 iulie, la Kiev.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare