; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zendaya

„Euphoria”: Zendaya va fi vedeta primului serial cu adolescenți realizat de HBO

07 June 2018

Revelația din „Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă' / „Spider-Man Homecoming' (2017) și „Omul spectacol' / „The Greatest Showman' (2017) și fosta vedetă Disney, Zendaya (21 de ani), va avea rolul principal în primul serial dedicat adolescenților realizat de HBO.

Pentru prima oară în lunga sa istorie, HBO vrea să facă un serial-dramă cu adolescenți, descris ca un fel de întâlnire între „Tinerețe' / „Kids' (1995, regizat de Larry Clark și cu: Chloë Sevigny, Rosario Dawson, Leo Fitzpatrick, Justin Pierce) și „Trainspotting' (1996, regizat de Danny Boyle și cu: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner, Irvine Welsh).

Zendaya

„Euphoria' adaptează un format israelian și urmărește un grup de liceeni cu viitor incert care-și îneacă amarurile în droguri, sex și violență după ce unul dintre ei moare la ieșirea dintr-un club de noapte. Povestea se derulează la un an după tragedie. Serialul original este adaptat după fapte reale. Sam Levinson, care a făcut scenariul la „Vrăjitorul minciunilor' / „Wizard Of Lies' (2017) tot pentru HBO, se va ocupa și de „Euphoria', în timp ce Augustine Frizzell va regiza.

Producția e destul de avansată având în vedere faptul că filmările pilotului vor începe cât de curând, iar HBO-ul a dezvăluit distribuția. Zendaya va avea rolul Rue, o drogată de 17 ani, mincinoasă, care va fi eroina și naratorul poveștii. Alătuir de ea, vor mai juca: Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Storm Reid, Eric Dane, Maude Apatow.

Serialul „Euphoria' nu are încă o dată de lansare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare