Homepage  / Seriale / Seriale americane

Eugene Levy joacă în sezonul patru din „Crime în imobil”. Primele informații despre noul său rol

Eugene Levy joacă în sezonul patru din „Crime în imobil”. Primele informații despre noul său rol
4

de Andreea Hentea,

Excelentul actor de comedie Eugene Levy s-a alăturat recent distribuției celui de-al patrulea sezon din aclamatul serial „Crime în imobil”, care atrage, din nou, numeroase prezențe de marcă. Ce vedete vom mai vedea în așteptata poveste.

Unul dintre cei mai apreciați actori de comedie americani, Eugene Levy s-a alăturat recent membrilor distribuției sezonului patru care fuseseră deja anunțați, scrie variety.com. Este vorba despre Eva Longoria și Molly Shannon, care vor apărea în foarte iubitul serial „Crime în imobil”, alături de interpreții rolurilor principale – Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez, care îi joacă pe Charles-Haden Savage, Oliver Putnam și Mabel Mora – și de Meryl Streep, care urmează să-și reia rolul din sezonul al treilea, al Lorettei Durkin.

Vanity Fair Oscar Party, Los Angeles, USA – 26 Feb 2017Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Alături de toți aceștia, în sezonul patru ne vom întâlni cu alte simpatice personaje recurente ale serialului – cu excelenta Jane Lynch în rolul lui Sazz Pataki și cu Michael Cyril Creighton în rolul sensibilului vecin Howard Morris.

Ca și în cazul altor distribuiri ale vedetelor în sezoane care urmează să se producă, detaliile exacte despre rolul lui Eugene Levy sunt ținute, deocamdată, secrete, alături de toate evoluțiile viitoare ale intrigii. Deocamdată se știe doar că cele trei personaje principale vor face o călătorie la Los Angeles înainte de a se întoarce la New York.

Un nume drag publicului

Eugene Levy este o legendă a comediei americane, care s-a afirmat atât ca actor, cât și ca scenarist al serialului de comedie „Second City TV”, care i-a adus două din cele patru premii Emmy câștigate. Lansat în 1976, acesta a fost difuzat până în 1981 și a strâns pe generic unele dintre cele mai renumite talente ale comediei americane: Robin Williams, Bill Murray, John Candy, Martin Short sau Catherine O’Hara.

Actorul a câștigat celelalte două premii Emmy pentru serialul de mare succes „Homeleșii” / „Schitt’s Creek”, lansat în 2015 și difuzat de canalul Fox, care descria aventurile unui patron nevoit să se mute împreună cu familia, după faliment, într-un orășel obscur pe care îl cumpărase, din capriciu, cu ani în urmă. Eugene Levy a co-creat serialul împreună cu fiul lui, Daniel, cei doi jucând în serial tot roluri de tată și fiu: Johnny și Daniel Rose.

Eugene Levy este bine cunoscut și pentru rolurile din nenumărate comedii sau comedii romantice, precum „Serendipity”, „Casa întoarsă pe dos” sau „Reuniunea”, dar cea care i-a adus o extraordinară popularitate a fost franciza „Plăcinta americană” / „American Pie”, actorul jucându-l pe îndrăgitul tată al lui Jim (Jason Biggs) în toate cele șapte filme. În prezent, Eugene Levy este gazda serialului de călătorii „The Reluctant Traveler”, difuzat de Apple TV+ .

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton