; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eugen Cristea a fost păcălit de Dan Negru

02 April 2011

eugen-cristea-plasa-de-stele-narcisaActorul Eugen Cristea e cea mai nouă victimă a lui Dan Negru, gazda show-ului Plasa de stele'. Chemat la un casting pentru un rol în telenovela Narcisa sălbatică', Cristea a performat în faţa unui juriu format din Gabriel Corrado şi Augusta Lazarov, fără să bănuiască farsa.

Venit în România ca să filmeze câteva scene pentru Narcisa sălbatică', al cărei scenariu l-a coordonat, celebrul Corrado a acceptat imediat invitaţia lui Negru de a-i fi complice în realizarea farsei.

În pat cu… duşmanul

Folosindu-se de avantajul argentinianului şi al şefei divertismentului din Antena 1, cooptată tot pentru credibilitate, echipa lui Negru l-a asigurat pe Cristea că proba este mai mult o formalitate.

În realitate, însă, protagonistul fostei emisiuni pentru copii Feriţi-vă de măgăruş' a fost supus unor probe care de care mai trăsnite. El a fost nevoit să joace alături de presupusele sale partenere într-un pat, iar acestea au jucat diverse roluri – de la fata pudică, până la cea care se dezbracă fără inhibiţii.

Cireaşa de pe tort a fost invitatul surpriză: însuşi Fernando de la Caransebeş, în faţa căruia Eugen Cristea a trebuit să se umilească.

Cum s-a sfârşit acest casting puteţi afla mâine, de la 20.30, la Plasa de stele', pe Antena 1. Începând de marţi, amfitrionul Dan Negru va prezenta şi emisiunea-concurs Câştigi în 60 de secunde', cu premii de câte 50.000 de lei în fiecare ediţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare