; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Euforia TV prezintă: “Dă o șansă dragostei”

28 September 2015

Din 12 octombrie, Euforia TV difuzează, în premieră absolută, dating show-ul Dă o șansă dragostei', a cărei moderatoare va fi Andreea Mantea.

Andreea Mantea

Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00 la ora 20.00. În trei ore de show live, Andreea Mantea va da o șansă dragostei, în cel mai propriu sens al cuvântului: concurenții care își caută jumătatea o vor putea găsi în direct, la Euforia TV. După participarea la preselecții, concurenții show-ului vor intra în concurs', încercând să-și cucerească aleasa/alesul inimii, după ce trec de o serie de probe, care mai de care mai originale și inventive. Una dintre probe va fi cea a camerei obscure, unde potențialul cuplu va avea ocazia să se atingă, fără să se vadă.

Sunt fericită că voi fi parte a acestui proiect. Având în vedere că este vorba despre iubire, am simțit de la bun început că mi se potrivește perfect formatul. Mă bucur din tot sufletul că pot să le ofer oamenilor care se vor înscrie șansa să-și găsească jumătatea. Iubirea e cel mai frumos sentiment, eu l-am trăit și știu cât de mult înseamnă să-ți găsești sufletul pereche și să fii fericit. Mă bucur că-i pot ajuta pe cei care vin la «Dă o șansă dragostei» să-și întâlnească și să-și trăiască fericirea. În plus, telespectatorii noștri trebuie să știe că nu este absolut nimic regizat sau inventat, este viață reală, așa cum este ea, în proporție de 100%. Sunt oameni care au decis să-și împărtășească poveștile lor alături de telespectatorii Euforia TV', spune Andreea Mantea.

Dă o șansa dragostei' este un format original, tip dating show', care va intra în grila de programe Euforia TV începând de luni, 12 octombrie și se va desfășura de luni până vineri, în direct, timp de trei ore (17.00 – 20.00).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare