; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DowntonAbbey

Euforia TV aduce „Downton Abbey”

14 January 2014

DowntonAbbeyPostul Euforia TV a anunţat că va difuza, anul acesta, apreciatul serial britanic Downton Abbey', o producţie care a debutat în 2010 şi a obţinut până acum două Globuri de Aur, mai multe premii Emmy şi Bafta.

Acţiunea serialului  se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey', reședinţa contelui şi contesei de Grantham, şi urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a slujitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea.

[poll id=”247″]

 

Tot în acest an, Euforia va aduce şi serialul „Ray Donovan', o producţie CBS,  cu Liev Schreiber în rolul principal. Producţia se bucură de aprecierile criticilor, iar la gala Globurilor de Aur ce au avut loc chiar zilele trecute, actorul Jon Voight, unul dintre actorii din serial, a primit trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar cu interpretarea sa din această producţie.

Până atunci, însă, Euforia îşi sărbătoreşte mâine, 15 ianuarie, cei opt ani de existenţă, lansând chiar în ziua aniversării sale producţia „Iubirile croitoresei', ecranizarea cărţii omonime (El tiempo entre costuras'), scrise de Maria Duenas, şi vândute  în 30 de ţări, în peste trei milioane de exemplare. Serialul este o emoţionată poveste de dragoste şi trădare, un cocktail de aventuri, spionaj, agenţi dubli, toate petrecându-se pe fondul Războiului Civil din Spania, dintre anii 1936-1939. Serialul poate fi vizionat de telespectatori din 15 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00, la Euforia tv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare