; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eu si cavalerul meu 3

„Eu și cavalerul meu” este premiera lunii decembrie, la Boomerang

24 November 2016

De luni, 12 decembrie, de la 19.40 (fiind difuzat de luni până vineri, de la aceeași oră), Boomerang aduce un serial nou, „Eu și cavalerul meu'.

[Not a valid template]

Comedia medievală este povestea lui Henry Mandarin, un cavaler fermecător, inadaptat, dar foarte curajos, a fiului său isteț, Jimmy de M, și a celei mai bune prietene a sau din Regatul Epic, Prințesa Cat. Cat este o prințesă rebelă care se alătură în aventurile lor incredibile pentru a lupta împotriva răufăcătorilor din regat: vrăjitoare malefice, dragoni, ciclopi. Împreună sunt de neoprit, iar totul devine mult mai ușor și… amuzant.

Tot la Boomerang, mai puteți vedea episoade noi din „Tom și Jerry se dau în spectacol', de joi, 8 decembrie, de la 18.45, difuzat de luni până vineri, de la 18.45.

Și noua animație „Grizzy și lemingii' are episoade noi, de luni până vineri, de la 18.15.

Cartoon Network, de luni, 5 decembrie, de la 15.25, cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră, aduce episoade noi din noul sezon „Ben 10'.

„Dragonii: În marele necunoscut' va avea episoade noi de luni, 19 decembrie, de la ora 13.55, cu difuzare de luni până vineri, de la 13.55.

Iar lupta dintre Decepticoni și Autoboți continuă în „Transformers: Robots in Disguise', cu episoade noi difuzate de Cartoon Network de luni, 12 decembrie, de la 13.30.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare