Homepage  / Vedete străine

Ethan Hawke, apariție de senzație pe covorul roșu alături de fiica sa. Cei doi au roluri importante în filmul „Wildcat”

Ethan Hawke, apariție de senzație pe covorul roșu alături de fiica sa. Cei doi au roluri importante în filmul „Wildcat”
11

de Cristina Țapu,

Ethan Hawke și fiica sa, Maya Hawke, în vârstă de 25 de ani, au fost o prezență încântătoare la premiera filmului lor „Wildcat”, alături de Laura Linney, într-o rară apariție publică împreună.

Ethan Hawkem, aparție de senzație pe covorul roșu alături de fiica sa

La Teatrul Angelika din New York, actorul de 53 de ani, cunoscut pentru rolul său din „Black Phone”, și actrița din „Stranger Things”, Maya Hawke au furat toate privirile.

Ethan a strălucit într-un costum modern, gri, în timp ce Maya a optat pentru o jachetă închisă la culoare, o cămașă albă, o fustă cu inserții transparente și balerini negri.

NY Premiere of „Wildcat”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Proiectul este mai mult decât o simplă producție cinematografică; este o afacere de familie în adevăratul sens al cuvântului. Maya este și producător executiv, iar soția lui Ethan, Ryan Hawke, este, de asemenea, producător al filmului.

Laura Linney a împărtășit că experiența de lucru cu Ethan și Maya a fost profundă și inspirațională, descriind legătura lor ca fiind una cu totul aparte. Ea a subliniat că este o experiență unică să vezi această dinamică la lucru, cu un tată și o fiică care se completează și se îmbogățesc reciproc în procesul creativ.

Laura a mărturisit că a fost captivant să asiste la evoluția lui Ethan într-un mod atât de inspirat și apoi să vadă cum Maya preia acest moștenire artistică.

„Așa că a fost incredibil de emoționant să fiu pe platourile de filmare în fiecare zi, și nu doar să privesc pe cineva pe care îl admir și pe care-l ador, să-l privesc evoluând în aceste moduri atât de inspirate, ci apoi să o văd pe fiica lui cum devine beneficiara unei conversații pe tot parcursul vieții. Este emoționant să iei parte la așa ceva. Și am stat acolo și am absorbit totul”, a dezvăluit Laura.

Premiera filmului „Wildcat” marchează un moment semnificativ în cariera lui Ethan Hawke, venind la doar câteva săptămâni după ce acesta a pășit pe covorul roșu alături de fosta sa soție, Uma Thurman. Acest moment a avut loc la proiecția aniversară a filmului „Sophie’s Choice”, la Muzeul de Artă Modernă, cu ocazia celor 40 de ani de la premieră.

Cei doi actori au fost prezenți la eveniment alături de alte vedete ale filmului, printre care Meryl Streep, Kevin Kline și Peter MacNicol. În timpul proiecției, Thurman a ales să facă o apariție solo pe covorul roșu, în timp ce Hawke a fost însoțit de Cate Blanchett, evitând astfel un posibil moment neplăcut.

uma thurmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Ethan și Uma Thurman au divorțat cu scandal

Uma și Ethan s-au căsătorit în 1998, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Gattaca” în 1996. Cuplul are doi copii împreună: Maya, în vârstă de 25 de ani, și Levon, în vârstă de 22 de ani.

Relația lor s-a încheiat în 2003, iar în urma speculațiilor conform cărora Ethan ar fi fost infidel, s-a vehiculat că ar fi avut o relație cu dădaca copiilor lor, Ryan Shawhughes. Deși Ethan a negat vehement aceste zvonuri la vremea respectivă, el s-a afișat public cu Shawhughes după finalizarea divorțului de Uma Thurman, în 2005.

În 2008, Ethan și Ryan s-au căsătorit, iar din această uniune au rezultat două fiice: Clementine, în vârstă de 15 ani, și Indiana, în vârstă de 12 ani.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton