; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dansez pentru tine

Ești gata? Începe „Dansez pentru tine”!!!

26 October 2012

„Fabulos' în opinia Biancăi Drăguşanu, „extrem' în cea a Monicăi Davidescu, „provocare' pentru Oana Ioniţă şi „victorie' pentru Marian Drăgulescu, aşa este văzut debutul celui de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine'.

Pavel Stratan vede în competiţie şansa de a se depăşi pe el însuşi, Şerban Copoţ, cucerit cândva de breakdance speră să se îndrăgostească de un stil nou, Daniel Max Dragomir va putea scrie o carte despre febra musculară dobândită în urma antrenamentelor, iar Nicoleta Luciu nu se teme de nimic.

Diseară, începând cu ora 20.30, veți pluti pe ritmuri de vals alături de cele opt perechi intrate în concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro şi veți vedea cum este spus în paşi de dans unul dintre cele mai îndrăgite basme româneşti, Povestea lui Harap Alb.

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă păşesc din nou împreună în ringul visurilor şi dansează valsul demonstrativ. „Sunt foarte fericită să mă întorc pe ringul de la „Dansez pentru tine', mai ales că n-am mai dansat de mai bine de un an', a mărturisit Laura Cosoi.

Tot în prima ediţie din mult aşteptatul sezon, baletul emisiunii vă va arăta o versiune în paşi de dans şi coregrafii uluitoare a poveştii lui Harap Alb.

Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii – Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark – vor răsplăti dansatorii cu note pe măsură.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare