; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled

Ester Peony, câştigătoarea Eurovision România, a lansat videoclipul piesei „On A Sunday”

15 March 2019

După ce a câştigat Selecţia Naţională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, a lansat videoclipul piesei „On A Sunday', regizat de Petre Nastase. Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei şi prezintă mai multe laturi ale personalităţii protagonistei. Cu o imagine puternic conturată şi o atitudine îndrăzneaţă, Ester pare că trăieşte într-o lume imaginară, în care fiinţele legendare întruchipează emoţiile şi trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei. Single-ul îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite.

„În primul rând, aş dori să vă mulţumesc celor care aţi crezut în mine şi m-aţi susţinut de-a lungul timpului prin mesaje frumoase şi comentarii constructive. Susţinerea voastră stă la baza formării mele ca artist şi a determinării de a face muzică în continuare. „On A Sunday' a luat naştere dintr-un singur acord de chitară pe care am avut inspiraţia să compun o linie melodică. Restul a venit de la sine. La clip am avut alături de mine o echipă mare şi minunată care a avut grijă ca fiecare detaliu de pe platou să fie perfect. Mesajul puternic al piesei se îmbină perfect cu povestea clipului – de la ţinutele pe care le-am purtat, la mood-ul pe care l-am avut şi am reuşit să-l transmit, care au fost exact aşa cum mi-am imaginat. Sunt foarte fericită că ce a fost până acum doar în imaginaţia mea, va deveni realitate', a spus Ester.

În vârstă de 25 de ani, Ester Alexandra Creţu, cunoscută ca Ester Peony, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, atunci când locuia împreună cu familia sa în Montreal, Canada. În 2014, Ester a început să compună muzică pentru artişti precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy şi Pepe. În iarna aceluiaşi an, Ester a lansat alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan şi Mahia „Cuminte de Craciun', iar un an mai târziu, primul single din carieră, „Sub aripa ta'(feat. Vescan), care a avut 16 milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul lui 2018, ea a scos „Dig it', un EP ce conţine patru piese: „On My Way', „So Fine', „Leaving Tomorrow' şi „Dig It'.

Ester va cânta piesa „On A Sunday' la Tel Aviv pe 16 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului muzical. Dacă se va califica, aceasta va participa şi la finala din 18 mai.

Vedeţi aici videoclipul „On A Sunday':

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare