; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul harry si meghan markle s au logodit

Este oficial! Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit

27 November 2017

După luni de speculații Casa Regală a Marii Britanii a anunțat luni, 27 noiembrie, logodna oficială a cuplului format de Prințul Harry (33 de ani) și actrița Meghan Markle (36 de ani).

 

Potrivit presei de peste ocean Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar nunta va avea loc în 2018, potrivit comunicatului postat pe rețelele de socializare de către Casa Regală. Cei doi vor locui, după căsătorie, la Nottingham Cottage, în Palatul Kensington. Comunicatul precizează că în curând vor fi oferite noi detalii despre nuntă.

 

Meghan Markle a renunțat recent la rolul din serialul „Costume'/„Suits' și deja s-a mutat la Londra. Presa din Marea Britanie a menționat deja faptul că cei doi vor petrece primul Crăciun împreună.

Prinţul Harry şi logodnica sa, actriţa Meghan Markle, au avut prima apariție publică la Jocurile Invictus. La începutul lunii septembrie actrița a făcut și primele declarații oficiale despre relația pe care o are cu Harry, în cadrul unui amplu interviu acordat revistei Vanity Fair:

„Suntem un cuplu. Cred că este foarte simplu! Suntem două persoane care sunt cu adevărat fericite și îndrăgostite', declara actrița la acea vreme.

Potrivit presei cei doi s-ar fi logodit la începtul lunii august când Harry și Meghan au fost într-o vacanță de trei săptămâni în Botswana, pentru a sărbători cea de-a 36-a aniversare a actriței. Se pare că cei doi au dorit să țină secret evenimentul întrucât nu au dorit eclipsarea comemorării a 20 de ani de la moartea printețesei Diana, vestea privind noua sarcină a ducesei de Cambridge, dar nici aniversarea a 70 de ani de căsnicie ai Reginei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare