; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince william and prince harry arrive at westminster abbey 602720835

Este oficial! Prinţul Harry și-a ales cavalerul de onoare

26 April 2018

Pregătirile sunt în toi, iar lumea este cu ochii pe nunta regală care se anunță în luna mai în Marea Britanie. Palatul Kensington a făcut în urmă cu puțin timp un nou anunț referitor la nunta Prințului Harry și a actriței Meghan Markle.

Palatul Kensington a anunțat pe rețelele de socializare că Prințul Harry i-a cerut fratelui său William să-i fie cavaler de onoare la nunta cu Meghan Markle.

„Prinţul Harry a cerut fratelui său, Ducele de Cambridge, să-i fie cavaler de onoare la nunta sa cu domnişoara Meghan Markle”, scrie în postarea de pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

O altă postare a Palatului menționează că „Ducele de Cambridge este onorat să primească invitația și că este încântat să îi fie alături fratelui său la nunta care va avea loc pe data de 19 mai'.

Cei doi fraţi schimbă, astfel, rolurile: în aprilie 2011, la nunta regală a Prinţului William şi a lui Kate Middleton, Prinţul Harry a fost cavalerul de onoare.

 

Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai. Cei doi sunt împreună din anul 2016. Un an mai târziu, în noiembrie, a avut loc logodna celor doi. Potrivit presei britanice, Meghan Markle, actriţă americană, s-a botezat în martie 2018 în religia anglicană, confesiunea Prinţului Harry.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare