; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Csi vegas   William Petersen și Jorja Fox

Este oficial! CBS resuscitează franciza „CSI” și va face un nou serial, „CSI: Vegas”, cu doi actori din vechea gardă

02 April 2021

Serialul cu nr. 5 din franciza „CSI', „CSI: Vegas', a primit undă verde și va fi lansat pe postul CBS la toamnă, avându-i în distribuție pe Jorja Fox și William Petersen, adică Grissom și Sidle din „CSI – Crime și investigații'.

Planurile inițiale de la CBS erau ca noul serial „CSI: Vegas', al cincilea al francizei, să aibă premiera în toamna anului trecut, când s-au împlinit 20 de ani de la lansarea primului titlu, „CSI – Crime și investigații'. Acesta s-a bucurat de un succes uriaș, a lansat o adevărată modă a serialelor polițiste procedurale și a stat pe micile ecrane americane până în 2015, timp de 15 sezoane.

Pandemia a intervenit însă în planurile CBS, așa că, până la urmă, noul „CSI: Vegas' se va întâlni cu fanii la toamnă. Povestea va continua la șase ani de la evenimentele din ultimul episod al sezonului 15 din „CSI – Crime și investigații' și va urmări pățaniile unui noi echipe de tehnicieni criminaliști din Las Vegas, doi cunoscuți fanilor, e vorba de Grissom (William Petersen) și Sidle (Jorja Fox), iar restul fețe noi: Matt Lauria, Paula Newsome, Mel Rodriguez și Mandeep Dhillon.

De asemenea, TVLine scrie că și Wallace Langham, adică laborantul David Hodges din seria originală, se va întoarce în „CSI: Vegas'.

Sinopsisul oficial al noului serial, despre care nu se știe încă dacă va fi serie limitată sau proiect pe termen lung, sună așa: „În fața unei amenințări care poate duce la desființarea Laboratorului criminalistic, o nouă echipă de tehnicieni excelenți primește vizita unor prieteni vechi și se folosește de tehnici noi pentru a păstra și servi legea în Las Vegas'.

„CSI: Vegas' este al cincilea serial al seriei, după originalul „CSI – Crime și investigații' (2000 – 2015), „CSI: Miami' (2002 – 2012), cu David Caruso, „CSI: NY' (2004 – 2013), cu Gary Sinise, și „CSI: Cyber' (2015 – 2016), cu Patricia Arquette.

„Acum 21 de ani, am lansat „CSI – Crime și investigații' și am văzut cu uimire cum acest serial a dus la nașterea unui întreg gen și s-a transformat într-un brand care are și azi o rezonanță globală. Suntem încântați să vă prezentăm următoarea generație de criminaliști ai brandului CSI și să-i punem alături de personaje legendare din trecut pe care le iubim, precum incredibilii Billy Petersen și Jorja Fox. Tehnologia a avansat dramatic în acești ultimi ani. Adăugați la asta și poveștile tipice CSI – abia așteptăm să vedem noua echipă făcând ceea ce face cel mai bine, adică să urmărească probele', a declarat, citată de TVLine, Kelly Kahl, președinta CSB.

Sursa foto: Twitter, Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare