; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1554761764_690745_1554761867_noticia_normal

Este oficial. Când va fi judecat telenovelistul Pablo Lyle („Blestemul meu iubit”)

15 October 2020

A fost stabilită data la care Pablo Lyle va fi judecat la Miami, după ce a fost acuzat de omor involuntar în martie 2019.  

Judecătoarea Marlene Fernández-Karavetsos a stabilit în cadrul unei „conferințe de statut' care a avut loc  pe 14 octombrie  că Lyle va fi judecat anul viitor pe 15 martie 2021. 

 „Avem deja stabilită data. Totul este în regulă și mergem mai departe', a declarat avocatul actorului în timpul audierii prin videoconferință, care a avut loc ieri, conform agenției mexicane de presă.

În mai multe rânduri, apărarea protagonistului telenovelei „Blestemul meu iubit' a cerut eliberarea condiționată a actorului, susținând că Pablo l-a bătut pe bărbat în autoapărare. De asemenea, au solicitat ca el să poată călători în Mexic și să lucreze, dar totul a fost refuzat de judecători .

 

Pablo Lyle nu este singura persoană afectată din cauza procesului legat în care este implicat. Familia actorului de telenovele a cedat treptat consecințelor emoționale și economice pe care le-a declanșat procesul cu care se confruntă Lyle.

Din martie anul 2019, viața lui Pablo Lyle s-a schimbat total, în rău. Actorul cu o carieră promițătoare, care trecuse cu succes de la telenovele la Netflix, trăiește în arest la domiciliu în Miami și nu are voie să se întoarcă în Mexic pentru a locui sau a munci, după ce a fost acuzat de omor involuntar.

Fratele actorului din „Blestemul meu iubit’ a fost nevoit să își vândă sala de sport pe care o deținea pentru a-l putea sprijini economic pe Pablo. Jorge Lyle achiziționase această sală în 2016 după ce în 2015 a fost câștigătorul formatului „Exatlon’ în Mexic, potrivit celor de la TVyNovelas. 

 
 Potrivit aceleiași surse familia lui Pablo a scos și alte proprietăți spre vânzare pentru a suporta toate cheltuielile cauzate de procesul legal cu care se confruntă actorul. 

Protagonistul telenovelei „Belestemul meu iubit’ se va confrunta cu un proces care a trebuit amânat până în martie 2021 din cauza pandemiei Covid-19. Avocații acestuia mențin versiunea că actorul a acționat în autoapărare. Deocamdată, Pablo rămâne în arest la domiciliu la Miami.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare