Homepage  / Televiziune

Este oficial! Au început filmările pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20. Mesajul prezentatoarei Alina Pușcaș

Este oficial! Au început filmările pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20. Mesajul prezentatoarei Alina Pușcaș
26

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Te cunosc de undeva” va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, cel cu numărul 20. Telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase, iar Alina Pușcaș și Pepe vor fi, așa cum ne-am obișnuit deja, gazdele emisiunii de divertisment de la Antena 1. Iată că anunț a făcut Alina Pușcaș pe pagina personală de Instagram.

Au început filmările pentru sezonul cu numărul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Prezent la gala premiilor TV Mania!, Pepe a declarat public faptul că filmările pentru noul sezon al emisiunii vor începe curând, iar postarea făcută de către Alina Pușcaș recent vine ca o confirmare a celor declarate de către artist. Alina Pușcaș a anunțat că există un promo pentru noul sezon și a declarat că filmările au început.

„Oficial/Neoficial avem un promo super-gold! Să începem să filmăm ceva”, a fost mesajul scris de către Alina Pușcaș în descrierea unor imagini în care poartă o ținută aurie superbă și un machiaj care îi subliniază frumusețea naturală.

alina-puscas-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a câștigat premiul TV Mania pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment”

Așadar, Pepe a urcat pe scenă pentru a ridica premiul, iar, în discursul lui de mulțumire, a dezvăluit că filmările pentru noul sezon al show-ului transformărilor urmează să înceapă în curând. Acest lucru se întâmpla luna trecută, pe 14 noiembrie. Iată că echipa de producție s-a mișcat repede, iar telespectatorii nu vor mai avea mult de așteptat până vor putea vedea noile transformări și provocări.

Pepe, primele declarații despre „Te cunosc de undeva”, sezonul 20. Ce a dezvăluit la gala Premiilor TVmania 2023 (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 26

Premiul nu este al meu, ci al tuturor celor ce urmăresc, și au votat, și au sprijinit acest proiect de succes, plin de muzică, plin de comedie, plin de viață, plin de transformări. Îl salut pe Cosmin Seleși, fără să mă fi prezentat el atât de frumos, n-aș fi ajuns să fiu prezentator. Vă mulțumesc și să știți că urmează sezonul cu numărul 20. Ne apucăm de filmări în curând”, a declarat Pepe, la gala Premiilor TVmania 2023.  

De-a lungul anilor, Alina Pușcaș a fost gazda emisiunii „Te cunosc de undeva!” la Antena 1, avându-l pe Cosmin Seleși ca partener de emisiune până anul trecut. Actorul a luat decizia de a părăsi proiectul și s-a alăturat echipei PRO TV, unde are în prezent un contract.

alina puscasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 26

Alina Pușcaș a avut neînțelegeri cu Cosmin Seleși în timpul filmărilor

Într-un cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit detalii nevăzute de public pe micul ecran. Alina Pușcaș a recunoscut că uneori apăreau neînțelegeri între ea și Cosmin Seleși, ceea ce ducea la întreruperea filmărilor.

„După 10 ani cu Seleși, trebuie să recunosc că am avut clinciurile noastre. Clinciuri pe te-miri-ce. Nu îmi dau seama dacă aveau legătură directă cu noi. Am mai întrerupt și noi filmările ca să ne certăm, să zic așa. S-a mai întâmplat. Opream noi filmările, dar s-au mai oprit filmările și din alte motive, și de la râs sau că s-a dus o glumă într-o direcție sexuală și nu se putea da la TV”, a povestit Alina Pușcaș.

Sursă foto: Antena 1 – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton