; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Este gata genericul de la “Iubire şi onoare”

17 August 2010

Generic Iubire si OnoareGenericul va fi lansat miercuri, 18 august, de la 22.30 la Poveştiri de noapte' pe Acasă. Piesa de început se intitulează Iubeşti un vis' şi este interpretată de Adrian, pe muzica şi versurile lui Ionuţ Radu.

Filmările pentru clipul de început al telenovelei Iubire şi onoare' au avut loc în Studiourile MediaPro din Buftea, în centrul Bucureştiului şi în staţiunea de lux Bodrum, din Turcia. Acesta conţine imagini inedite cu peisaje superbe la apus şi răsărit de soare, cu frumoase arăboiace dansând bellydance, dar şi scene de dragoste.

Genericul exprimă doar o mică parte din ce se întâmplă în poveste şi puţinul pe care telespectatorii or să-l vadă. O să le capteze atenţia să urmărească telenovela pentru că este ceva ce nu s-a mai făcut la acest nivel în România', a spus încrezător Radu Vâlcan, protagonistul telenovelei, care va debuta în curând la Acasă.

Andreea Pătraşcu, cea care în serial o interpretează pe Coco, un fotomodel care îşi petrece timpul în cafenelele de lux ale capitalei, povesteşte: Filmările pentru generic s-au realizat într-un club în aer liber, începând cu ora 4 dimineaţa. Noroc că am dansat foarte mult în acea noapte, iar frigul oricum nu a mai contat. Am râs mult şi înainte de filmare şi în timpul ei. Gaşca noastră veselă şi nebună de Dorobanţi se distrează mereu pe cinste'.

.

Citeşte şi:

Gina Pistol joacă în Iubire şi onoare'

Distribuţia „Iubire şi onoare', completată de Willmark

Adela Popescu îl vânează pe Vâlcan în Iubire şi onoare'

Radu Vâlcan nu are ochi decât pentru Mădălina

Fodor şi Pătraşcu, un cuplu monden în Iubire şi Onoare'

Denis Ştefan şi soţiile lui din Iubire şi onoare'

Au reînceput filmările la Iubire şi onoare'

Ioana Ginghină filmează la Bodrum, în Turcia, pentru telenovela toamnei de la Acasă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare