; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Esmeralda Pimentel („Cum m am îndrăgostit”) se iubește cu un cunoscut actor de telenovele (2)

Esmeralda Pimentel („Cum m-am îndrăgostit”) se iubește cu un cunoscut actor de telenovele

12 February 2018

Esmeralda Pimentel, pe care o putem urmări pe postul Pro 2 în telenovela „Cum m-am îndrăgostit', a confirmat relația pe care o are cu actorul Osvaldo Benavides (38 de ani). Informația a fost făcută publică în cadrul unui interviu susținut de frumoasa actriță, acum în vârstă de 28 de ani.

Deși presa din Mexic făcea speculații despre această relație încă din anul 2017, actrița a dorit să țină departe de ochii lumii viața sa personală.

Actrița a vorbit pentru prima oară despre relația sa cu Osvaldo însă cu mare grijă în ceea ce privește declarațiile sale. „De unde știi?' a fost prima reacție a actriței în momentul în care a fost întrebată de relația sa de cuplu. „Sunt foarte fericită și mă simt extrem de nprpcpasă în acest moment al vieții mele dar și al carierei', a completat aceasta în cadrul emisiunii „Sale el Sol'.

La mijlocul anului 2017 s-a speculat relația dintrei cei doi actori în urma unor postări ale actriței pe rețelele de socializare dar și a faptului că s-au apropiat foarte mult pe platoruile de filmare al serialului „La Bella y Las Bestias' în cadrul căruia Esmeralda a avut rolul principal.

Pimentel a mai vorbit și despre balanța dintre viața personală și sentimentală din aceste luni care au fost extrem de încărcate cu noi proiecte: „Uneori viața profesioanlă te absoarbe complet și încerci să menții relațiile cât mai sănătoase, să fii prezent, înconjurat de oameni care te iubesc și să aibă picioarele pe pământ, care te ajută să crești, care îți respectă munca, dragostea și să ai parte de înțelegere din partea lor mai ales că sunt momente când este absent..', a povestit actrița.

 

Actorul Osvaldo Benavides este cunoscut publicului internațional grație telenovelelor „Maria la del barrio', „Spune-mi că ești a mea' („Lo que la vida me robo').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare