; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Escu şi Tili Niculae vor prezenta “Crezi că eşti normal?” la Kanal D

18 January 2013

Kanal D lansează pe 2 februarie, începând cu ora 21.00, emisiunea-concurs Crezi ca eşti normal?', prezentată de Escu şi Tili Niculae. Producţia va fi difuzată în fiecare sâmbătă.

Întrebările pe care le punem concurenților au teme dintre cele mai variate, de la comportamentul la volan până la sex (e normal să mănânci în timp ce faci sex?)', a declarat Escu.

La rândul ei, Tili Niculae, coprezentatoarea emisiunii, spune că e bucuroasă să provoace telespectatorii la dezbaterea unor subiecte tabu.

Emisiunea vine în atenția publicului cu situații depre care de de cele mai multe ori ne e jenă să vorbim. Respectăm și acceptam modul fiecăruia de a gandi, nu încercăm să facem educație, ci sa intrigăm și să le oferim telespectatorilor porții generoase de amuzament ', a spus Tili Niculae.

Despre Crezi ca esti normal?'

„Crezi ca ești normal?' este o emisiune concurs în care o echipă formată din doi concurenți trebuie să răspundă la un număr de opt întrebari în „Runda Principală' și la trei întrebări în „Runda Bonus'.

Întrebările sunt alese în funcție de sondajele de opinie realizate în toată țara de către un institut specializat de sondare.

Fiecare întrebare din „Runda Principală' valorează o anumită sumă pe care echipa o poate câștiga răspunzând corect la întrebare. Dacă răspunsul echipei coincide cu rezultatul sondajului de opinie efectuat de compania de specialitate, înseamnă că este corect.

În cazul în care echipa nu răspunde corect la o întrebare, nu iese din concurs, ci pierde doar suma aferentă întrebării respective și trece mai departe, la următoarea întrebare. După ce echipa a răspuns la toate întrebările din „Runda Principală', trece la „Runda Bonus', în care va trebui să răspundă la trei întrebări cu un nivel de dificultate mai mare, prin faptul ca vor avea două, trei și respectiv patru variante de răspuns care pot induce în eroare concurentul, fiind foarte apropiate ca veridicitate. Câștigul din „Runda Bonus' se cumulează cu cel din „Runda Principală'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare