; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Escu

Escu de la Kanal D e pasionat de gadget-uri

07 February 2013

Escu, co-prezentatorul emisiunii Crezi că eşti normal?' de la Kanal D, şi-a transformat locuinţa şi o poate controla cu ajutorul telefonului mobil.

Gadget-urile care pot fi integrate în casă sunt foarte interesante pentru mine. Spre exemplu, termostatul inteligent care controlează simultan centrala termică şi aerul condiţionat. Îi setezi temperatura dorită şi uiţi de el. În plus, are senzori de mişcare încorporaţi, detectează când nu e nimeni acasă şi opreşte sistemele pentru a face economie. Învaţă tiparele comportamentale ale locatarilor şi se adaptează la ele. Dacă vii acasă de regulă la ora 19.00, el porneşte centrala la 18.30 ca să găseşti cald şi bine. La fel se întamplă şi cu aerul condiţionat. Îl poţi controla foarte uşor cu ajutorul smartphone-ului', a spus Escu.

În cazul său, nici securitatea locuinţei nu pare una obişnuită. Vedeta Kanal D a găsit un mecanism inteligent care-l păzeşte de hoţi. Este vorba de sistemul de securitate care blochează uşile şi ferestrele dacă faţa persoanei care este în încăpere într-un anumit moment nu este recunoscută. Nu te omoară, dar nu mai poţi ieşi', a mai zis vedeta el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare