; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Savu

„Eroare capitală”, o nouă anchetă despre calitatea vieții din București Duminică, de la ora 18:00, la „România, te iubesc!”

22 March 2019

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Cosmin Savu vorbește încă o dată despre calitatea vieții în București. Ancheta 'Eroare capitală' dezvăluie cum înființarea în mod ilegal a 20 de companii municipale a creat la nivelul Bucureștiului o situație imposibilă.

Sute de milioane de euro au fost aruncate pe servicii care nu se regăsesc în buna funcționare a orașului. Cosmin Savu și-a propus să afle ce fac aceste companii, de cine sunt conduse, câți bani consumă și pentru ce.

'<> este un periplu printr-un mod prostesc de a cheltui banul public, fără studii de impact și oportunitate, fără o strategie coerentă îndreptată spre viitor. Viziunea Bucureștiului este în urmă cu 20 de ani, proiectele sunt depășite, realitățile sunt diferite și cei din primărie parcă trăiesc într-o lume paralelă. De fapt, sunt convins cum funcționează și companiile municipale, ca niște sinecuri de familie sau politice.', spune Cosmin Savu despre ancheta din această săptămână.

Ancheta 'Eroare capitală' dezvăluie impostura celor care ar trebui să ridice Bucureștiul la adevărata sa valoare de capitală europeană.

Fiecare ediție România, te iubesc! este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind link-ul de iframe din platformă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare