; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest are planuri mari în 2013: vrea să devină tătic

31 January 2013

Proaspăt întors din vacanţă, prezentatorul emisiunilor Ochii din umbră' şi Pe banii părinţilor' de la Kanal D, are planuri mari pentru 2013: vrea o casă mai spaţioasă şi noi membri în familie.

Căsătorit de anul trecut cu Adriana, cea cu care a avut o relaţie mai bine de nouă ani, Ernest a mărturisit că vrea să continue seria schimbărilor de bun augur în plan personal.

Eu şi Adriana ne dorim copii, dar nu putem spune cu exactitate ora şi data la care vrem să apelăm .

Deocamdată, avem în plan să ne lăsăm de fumat şi să căutăm un apartament mai mare. Cât despre câţi copii vom avea şi când se va întâmpla asta, îl lăsăm pe Dumnezeu să hotarască şi să ne binecuvinteze!', mărturiseşte vedeta Kanal D.

 După mulţi ani în care au petrecut Crăciunul departe de locurile natale, Ernest şi Adriana au simţit nevoia să petreaca sărbătorile alături de părinţi, mai ales că a fost primul Crăciun de când cei doi sunt oficial o familie. Cei doi au dat cu zarul şi sorţii au ales ca ei să petreacă Crăciunul la Focşani, locul natal al Adrianei, şi Revelionul la Petroşani, oraşul în care s-a născut Ernest.

Pentru noi, vacanţa aceasta, de când suntem oficial o familie, nu a fost diferită de celelalte, dar am simţit-o ca fiind diferită. Emoţia părinţilor, a rudelor, bucuria de pe chipurile lor se simţea la cote mai mari ca până acum.

Copii care-ţi spun , bătrâni care-ţi spun … Îţi dai seama cât de mult te respectă oamenii pentru că ai făcut acest pas … că te-ai căsătorit', a spus Ernest.

Nu rataţi Ochii din umbră', în fiecare duminică, de la 20.30, şi  Pe banii părinţilor', în fiecare vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare