; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest vânează amantlâcul în “Ochii din umbră”

07 February 2013

Duminică, de la 20.30, Ernest revine cu noi poveşti de viaţă incredibile, într-un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbră”, la Kanal D. Protagoniştii sunt în continuare oameni obişnuiţi, iar ingredientele nelipsite, minciuna şi infidelitatea.

În cel de-al şaselea sezon “Ochii din umbră”, Ernest îşi continuă investigaţiile ajutat de un detectiv particular. Căutările lor vor aduce în faţa telespectatorilor conflicte conjugale şi urmăriri spectaculoase.

“Vă promitem o nouă serie cu poveşti impresionante, cu oameni care, orbiţi de iubiri pătimaşe dezvoltate în afara cuplului conjugal, sunt în stare să depăşească orice limită. Împreună cu echipa de la Ochii din umbră, le vom dejuca planurile de amântlâc celor care au uitat de îndatoririle şi respectul faţă de familie şi căsnicie”, a declarat Ernest.

Noul sezon începe cu povestea Mariei, mamă a doi copii, căsătorită de 11 ani cu Andrei. Situaţia dintre cei doi soţi a ajuns într-un punct critic, dar Maria face eforturi să îşi salveze căsnicia de dragul celor doi copii ai săi. Totul se complică atunci când Andrei are un accident de maşină.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare