; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest

Ernest va fi tătic

28 November 2013

Ernest si Adriana la Draga mea prietenaPrezentatorul emisiunilor de la Kanal D, „Ochii din umbră' şi „Pe banii părinţilor', va deveni tată. El şi soţia lui Ada aşteaptă primul lor copil, iar vestea a fost făcută publică în cadrul emisiunii „Wow Biz'.

„N-am luat decât trei kilograme, greul de abia acum urmează. Într-o dimineaţă, când se trezise să meargă la muncă, nu m-am putut abţine, dar bucuria a fost atât de mare încât am strigat din baie, în gura mare: „E pozitiv, e pozitiv'. Testele de ovulaţie fac minuni, la mine cu asta a funcţionat. Eu simt că este băiat. Acum sunt foarte curioasă să văd dacă aşa va fi', a povestit Ada.

Ernest (32 de ani) a declarat că a fost foarte emoţinat când a aflat: „În ziua aia am fost năuc, nu mă mai puteam concentra la nimic. Vreo 24 de ore am fost K.O. Eram şi puţin frustrat, că tot încercam şi tot încercam şi nu se întâmpla. Cam peste două săptămâni ar trebui să mergem la ecograf să aflăm sexul copilului. Mi-ar plăcea să o cheme Francesca, dacă va fi fată'.

După o relaţie de nouă ani, Ernest şi Ada au făcut nunta în septembrie 2012, evenimentul având loc pe pontonul lacului Snagov.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare