; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest și “Ochii din umbra” revin cu nou sezon, la Kanal D

Ernest și “Ochii din umbră” revin cu nou sezon, la Kanal D

22 January 2018

Luna viitoare, Ernest revine cu un nou sezon Ochii din umbră', la Kanal D. Investigațiile ajung la un alt nivel, telespectatorii vor fi martorii unor povești de viață cu miză cutremurătoare și ai unor trădări incredibile. De asemenea, în acest nou sezon, cei din fața micilor ecrane vor putea fi și mai aproape de modul în care sunt rezolvate cazurile din emisiune: vor putea urmări în detaliu mecanismele muncii de detectiv, inclusiv filajul.

Noul sezon „Ochii din umbră' are premiera la Kanal D duminică, 4 februarie, ora 23:15.

Ernest are la dispozitie acum un adevărat birou de investigație mobil, o dubă echipată cu tehnologie de ultimă generație. 

 Vezi galeria foto >

Așteptăm nerăbdători reîntâlnirea cu telespectatorii noștri, cărora le-am pregătit și mai multe cazuri incredibile, unele de-a dreptul tulburătoare, în care oameni obișnuiți, cu vieți aparent normale, sunt capabili de manipulări și escrocherii sentimentale la care nici nu te gândești sau pe care le vezi doar în filme. Echipa de detectivi a emisiunii va fi mai vizibilă pentru telespectatori, tocmai din dorința de a le oferi acestora, pas cu pas, detalii despre ce implică profesia de detectiv și cum se face filajul', a spus Ernest. 

Nu pierdeți duminică, 4 februarie, de la ora 23:15, debutul unui nou sezon Ochii din umbră', prezentat de Ernest.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare