; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest: “Îmi place să îmi arăt ghearele!”

06 June 2013

Prezenţi astăzi în platoul emisiunii Draga mea prietenă', Ernest şi Adriana, soţia acestuia, au recunoscut că certurile nu le ocolesc viaţa de cuplu.

Deşi se iubesc foarte mult, iar atunci când apar împreuna ai spune că nu au niciodată păreri divergente, Ernest şi Adriana recunosc că formează un cuplu normal, în care disensiunile îşi mai fac loc din când în când.

Toate cuplurile se ceartă!' , a afirmat Adriana.  Fără să stea pe gânduri, Cristina Cioran l-a provocat pe Ernest cu o întrebare insinuantă, curioasă să afle cum stau lucrurile cu adevărat între cei doi soţi. Eu cred că dacă îţi spune Adriana vreo două vorbe, aşa … pe o voce mai joasă, nu mai zici nimic!',  a sunat provocarea Cristinei.

Nu este adevărat! Din păcate şi eu sunt încăpăţânat, şi mie îmi place să îmi arăt ghearele, mai ţipăm unul la altul, dar toate astea dureaza aşa, ca o furtună de vară. Sunt momente în care ne certăm pentru niste banalităţi. După aceea, stăm şi ne amuzăm că ne-am putut certa pentru astfel de lucruri mărunte!', a mărturisit Ernest.

Nu rataţi emisiunea Draga mea prietenă', prezentată de Paula Chirilă şi Cristina Cioran, de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare