; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ernest, detectiv la “Roata norocului”

05 July 2012

Joi, 5 iulie, de la ora 20.00, Liviu Vârciu îl are ca invitat la Roata norocului' pe Ernest. Câștigurile obținute de concurentul vedetă al acestei ediții vor merge la Aurelia Vasile, din Caracal. Alături de Liliana, din București și Laurențiu, din Iași, Ernest luptă să câștige cât mai multe premii pentru femeia aflată la grea încercare.

Îndrăgitul moderator al emisiunii Ochii din umbră', difuzată la Kanal D, a fost o adevărată inspirație pentru asistenta Ana Maria, care a venit înarmată în emisiune cu unelte specifice detectivilor. Ea a încercat să descopere cât mai multe lucruri despre Liviu Vârciu, făcând totul cu minuțiozitate și foarte mult umor.

Ernest dezleagă misterele de la Roata norocului'

Ernest, un bărbat care taxează fiecare greșeală sau infidelitate' ori de câte ori i se cere ajutorul în emisiunea pe care o moderează, lasă deoparte seriozitatea și reușește să ridice publicul în picioare și să stârnească hohote de râs, atunci când are de interpretat pedeapsa primită de la Liviu Vârciu.

Ce secrete află Ernest și Ana Maria despre Liviu Vârciu, dar și cum s-au legat distracția și câștigul la Roata norocului', aflați joi, 5 iulie, de la ora 20.00.

ernest-ana-maria-liviu-varciu

Picture 1 of 3

Citește și:

Ernest se însoară sâmbăta asta!

Amântlâcurile își găsesc nașul la Ochii din umbră'

Ernest începe un nou sezon din „Ochii din umbră'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare