; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest

Ernest: ”Bebe e ca un al doilea job”

06 June 2014

Ernest Takacs, gazda show-urilor Pe banii părinţilor' şi Ochii din umbră', şi Adriana, soţia lui, au devenit părinţi pe 19 mai, când Alexandru Leon a venit pe lume într-o maternitate din Bucureşti.

Ernest

Vedeta Kanal D trăieşte de scurt timp bucuria vieţii în trei şi descrie primele săptămâni cu micuţul Alexandru cu entuziasmul caracteristic: Minunate! Oricât aş încerca să vă descriu în cuvinte, nu am cum să vă explic frumuseţea acestui sentiment, să fii tată, chiar dacă e obositor', a povestit el pentru revista 'TV Satelit' care apare sâmbătă, 7 iunie.

Pentru Ernest, senzaţia de împlinire pe care o simte acum compensează pentru orice stare de oboseală. E normal, ca pentru oricine care şi-a dorit un copil. Chiar dacă eşti obosit, gândul că ai un copil este mai puternic ca orice energizant şi, chiar dacă mă prinde ora 1 noaptea şi dorm pe mine, doar mă uit la Alex şi-mi revin'. Cu toate astea, însă, planurile de vacanţă ale familiei Takacs au un singur cuvânt de ordine: Odihnă! Muncesc mult şi bebe e ca un al doilea job, metaforic vorbind', a spus el.

TVS 12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare