; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ernest a fost atacat cu o lopată de un soţ furios

17 February 2013

Ernest, prezentatorul emisiunii Ochii din umbră', s-a aflat la un pas de a fi lovit în cap cu o lopată de un soţ furios.

Solicitat de o soţie suspicioasă să-i urmăreasca soţul şi să dezlege misterul unui comportament dubios, Ernest a fost cât pe ce să fie luat la bătaie. Totul a început după ce Mariana, o femeie căsătorita de 23 de ani cu Ştefan, a realizat că se întâmplă ceva ciudat cu soţul ei şi a apelat la echipa emisiunii Ochii din umbră'.

Ştefan, de meserie mecanic auto, dădea semne că nu îi mai stă mintea la consoartă şi la cei doi copii ai lor. De câteva luni, acesta ajungea foarte târziu acasa, acorda o atenţie deosebită aspectului fizic şi frecventa cluburile de noapte.  Nici în cele mai năstruşnice vise nu îşi imagina Mariana cu ce se ocupa bărbatul vieţii ei: Ştefan şantaja femei pentru a primi favoruri sexuale.

Ernest reuşeşte să îi aducă faţă în faţă pe cei doi soţi, pentru confruntare. Prins în fapt de echipa emisiunii Ochii din umbră', Ştefan sare cu o lopată în mână să îl lovească pe Ernest şi ameninţă ca aruncă service-ul auto în aer.

Aflaţi cum a scăpat Ernest de răzbunarea soţului infidel urmărind duminică, de la 20.30, la Kanal D, o nouă ediţie a emisiunii Ochii din umbră'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare