; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya („Furtună pe Bosfor”) vrea să cucerească Hollywood-ul

15 March 2017

Protagonistul serialului „Furtună pe Bosfor' (difuzat vinerea de Kanal D) se va muta în aprilie în Los Angeles, anunţă gecce.com. Timp de două luni, actorul turc va lua lecţii de limbă engleză şi cultură americană şi va fi introdus unor diferiţi producători şi actori.

Reprezentanţii lui Erkan din Turcia au semnat două contracte importante cu două agenţii de impresariat din SUA, Karga Seven Pictures, care s-a ocupat de-a lungul timpului de actori precum Robert De Niro, George Clooney, Tom Cruise sau Brad Pitt, şi CAA. Aceste agenţii îi vor reprezenta interesele lui Erkan Petekkaya în Statele Unite.

Cât timp se va afla peste Ocean, Erkan nu-şi va neglija proiectele tv. Astfel, el va începe acolo filmările la un nou serial, produs de Fox TV Turcia, urmând ca la întoarcerea în ţară să le continue.

Contractele pe care l-a semnat cu agenţiile americane i-au adus lui Erkan mai mulţi bani în cont, mai exact 2,5 milioane de euro. Erkan (46 de ani) este primul actor din serialele turceşti care a făcut acest pas în carieră, el dorind să deschidă drumurile spre Cetatea Filmului şi altor colegi de-ai săi. 

Ultimul episod al serialului „Furtună pe Bosfor' va difuzat în Turcia pe 27 martie. La noi, postul Kanal D este în urmă doar cu câteva episoade faţă de ţara de origine.

Citește și:

Modificare în grila Kanal D. Serialul „Furtună pe Bosfor', difuzat aproape de miezul nopții. Ce se întâmplă cu „Dragoste infinită'

Serialul „Furtună pe Bosfor' se va termina în curând, definitiv, în Turcia

INTERVIU EXCLUSIV. Erkan Petekkaya: „Rolul preferat este cel pe care îl joc în prezent'

Continuă circul între Erkan Petekkaya și Nurgül Yeşilçay!

Foto: omersin.deviantart.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare