; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan

Erkan Petekkaya revine pe micile ecrane turcești cu un nou serial

09 March 2020

Protagonistul din „Furtună pe Bosfor', Erkan Petekkaya (49 de ani), se va întoarce pe micile ecrane turcești din 8 martie, la postul Atv, cu un nou serial dramatic, „Gel Dese Aşk'.

Producția prezintă problemele cu care se confruntă un cuplu căsătorit de 20 de ani, cei doi soți – Murat și Yasemin – fiind interpretați de Erkan și Şebnem Bozoklu. Din distribuția serialului mai fac parte două actrițe din „Lacrimi la Marea Neagră': Ilayda Çevik (Berrak) și Öykü Gürman (Asiye). Erkan speră că va avea succes cu acest nou proiect deoarece ultimele două în care a jucat, „Kayıt Dışı' și „Vurgun', nu au fost bine primite de către public, fiind anulate după câteva episoade. 

Serialul „Gel Dese Aşk' va fi produs de Osman Sinav, cel care a realizat „Lacrimi la Marea Neagră', un serial care a avut audiențe foarte mari în Turcia și care a fost difuzat și la noi de Kanal D. Un alt serial de succes al lui Sinav, „Parola: te iubesc', („Inadina Așk', cu Can Yaman în rolul principal) poate fi umărit în prezent la Pro Gold.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare