Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan

Erkan Petekkaya revine pe micile ecrane turcești cu un nou serial

9 March 2020

Protagonistul din „Furtună pe Bosfor', Erkan Petekkaya (49 de ani), se va întoarce pe micile ecrane turcești din 8 martie, la postul Atv, cu un nou serial dramatic, „Gel Dese Aşk'.

Producția prezintă problemele cu care se confruntă un cuplu căsătorit de 20 de ani, cei doi soți – Murat și Yasemin – fiind interpretați de Erkan și Şebnem Bozoklu. Din distribuția serialului mai fac parte două actrițe din „Lacrimi la Marea Neagră': Ilayda Çevik (Berrak) și Öykü Gürman (Asiye). Erkan speră că va avea succes cu acest nou proiect deoarece ultimele două în care a jucat, „Kayıt Dışı' și „Vurgun', nu au fost bine primite de către public, fiind anulate după câteva episoade. 

Serialul „Gel Dese Aşk' va fi produs de Osman Sinav, cel care a realizat „Lacrimi la Marea Neagră', un serial care a avut audiențe foarte mari în Turcia și care a fost difuzat și la noi de Kanal D. Un alt serial de succes al lui Sinav, „Parola: te iubesc', („Inadina Așk', cu Can Yaman în rolul principal) poate fi umărit în prezent la Pro Gold.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare