; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya („Furtună pe Bosfor”): “Soția mea e încântată de felul în care arăt acum”

24 September 2015

Pentru rolul din „Furtună pe Bosfor', noul serial pe care Kanal D îl va difuza începând din 5 octombrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, Erkan Petekkaya a avut nevoie de un an de pregătire fizică intensă.

Erkan Petekkaya

Celebrul actor a mers cu regularitate la sală și a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru a deveni cuceritorul bărbat din lumea bună – Cihan. Pentru că trebuia să arate impecabil, Erkan a făcut exercițiile fizice sub îndrumarea unui antrenor. De asemenea, regimul alimentar a fost unul cât se poate de strict: mic dejun sănătos, fructe și legume la fiecare masă, dietă săracă în grăsimi. De tunsoare și de look, în general, s-au ocupat stiliștii serialului, care au dat ultimele tușe de șarm personajului.

„Deși a fost un regim destul de greu de suportat, m-am bucurat că rolul lui Cihan m-a disciplinat, m-a pus în situația de a face ceea ce în mod normal orice om ar trebui să facă: să aibă grijă de corpul lui. Chiar dacă de felul meu practic sport lejer de întreținere – condiția fizică fiind esențială pentru un actor – recunosc că în perioadele încărcate mai săream peste mersul la sală sau mă răsfățam seara cu o masă copioasă.

Dar când un rol îți impune să arăți într-un anumit fel, mintea și corpul se conformează la disciplină. Soția mea este încântata de felul în care arăt acum și îmi face complimente în fiecare zi. Iar acest lucru mă mobilizează', a declarat chipeșul actor Erkan Petekkaya, pe care publicul și-l amintește din rolurile Riza (serialul Dila') și căpitanul Ali (Trădarea').

Cu siguranță, Erkan Petekkaya va fi cât se poate de convingător' și de șarmant în rolul lui Cihan din Furtună pe Bosfor', revelația momentului în materie de seriale turcești. Producția va fi difuzată din 5 octombrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare