; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya in serialul Dila (1)

Erkan Petekkaya (“Dila”): “Cea mai răspândită boală e singurătatea”

19 May 2015

Erkan Petekkaya, actorul care îl interpretează pe Riza în serialul Dila' de la Kanal D, se declară împlinit pentru că face parte dintr-o familie numeroasă.

Erkan Petekkaya in serialul Dila (1)

În zilele noastre, cea mai răspândită boală este singurătea. Sunt fericit că am o familie mare, mă înţeleg extraordinar cu toţi, cu fraţii mei, dar şi cu verişorii mei, 16 la număr, pe care îi consider tot fraţii mei. Ne reunim destul de des şi luăm prânzul sau cina împreună, cu multe poveşti, muzica, voie bună, aşa cum se întâmplă în familiile siciliene'.

Întrebat dacă fiul său, Canon Cem, va merge pe urmele sale în ceea ce priveşte cariera, Erkan (44 de ani) a declarat ziariştilor turci că şi-ar dori pentru acesta o carieră de fotbalist.

Va fi alegerea lui dacă va vrea să devină sau nu actor, dar trebuie să ia în calcul că e o profesie foarte dificilă care te poate face şi nefericit, dacă nu reuşeşti să te afirmi. Şi sunt foarte puţini cei care reuşesc. Pentru că trebuie să se îndeplinească mai multe criterii: să te nimereşti la locul potrivit, la timpul potrivit, să ai norocul să dai peste un regizor care să ştie să te pună în valoare, să ai continuitate în munca ta. Nu mi-aş dori ca fiul meu să fie implicat într-o competiţie din care învingători ies doar câţiva. Să devină fotbalist m-ar face fericit doar pe mine, aşa că îi las libertatea să aleagă ce îl face pe el împlinit', a spus actorul.

Puteți urmări „Dila' de luni până vineri, de la ora 20.00.

Te-ar putea interesa și:

Riza se zbate între viață și moarte

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare