; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan

Erkan Petekkaya are eşec şi cu ultimul său serial

22 March 2019

Actorul Erkan Petekkaya (48 de ani) nu mai reuşeşte să aibă succes după „Furtună pe Bosfor' (2014-2017), în care a făcut pereche cu Nurgül Yeşilçay şi cu care nu s-a înţeles la filmări. După acest proiect, el nu a mai reuşit să apară într-o producţie cu priză la public.

Primul eşec a fost „Kayıt Dışı', un serial de acţiune anunţat cu surle şi trâmbiţe de Fox Turcia în 2017 care a fost anulat după numai 8 episoade. Iar problemele în carieră au continuat. Cel mai recent proiect tv al său, producţia „Vurgun', în care i-a dat replica lui Deniz Çakir („Iffet', „În bătaia inimii'), a fost anulată după 6 episoade, ultimul fiind difuzat, tot de Fox, pe 13 martie. Dacă la seriale nu are noroc, Erkan speră ca măcar ultima sa peliculă, drama „Kapan', care a intrat luna aceasta în cinematografele turceşti, să aibă cât de cât succes.  

În „Vurgun', Erkan i-a dat viaţă lui Kemal, un afacerist de succes care are un accident grav. După 10 ani, el se trezeşte din comă încearcă să reintre în viaţa soţiei sale Reyhan (Deniz Çakir).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare