; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya a început filmările pentru noul său serial

18 August 2017

După vacanţa petrecută alături de familie în Asia şi Turcia, actorul Erkan Petekkaya (pe care l-aţi văzut în „Furtună pe Bosfor' și „Dila', la Kanal D) a început filmările la noul său serial, anunţă izleyiciplatformu.com.

Noua producţie tv, în care Erkan va juca rolul principal, se numeşte „The Fixer' şi va fi produsă de Karga Seven Pictures (o divizie a companiei Red Arrow Entertainment), urmând a fi difuzată de postul Fox Turcia la sfârşitul toamnei.

Conform hurriyet.com.tr, actorul va fi remunerat pentru noul său proiect cu 10 milioane de lire turceşti, adică nu mai puţin de 2,4 milioane de euro. Filmările pentru „The Fixer' au început deja la Istanbul sub bagheta regizorului Cevdet Mercan, care a realizat şi alte seriale turceşti de succes, precum „Furtună pe Bosfor' şi „Asi – Împotriva destinului'.

„The Fixer' va fi un serial de acţiune, în care Erkan (46 de ani) va juca rolul unui agent special care primeşte misiunea de a dejuca planurile unei organizaţii criminale care operează la nivel internaţional.

Producţia promite că va ține telespectatorii cu sufletul la gură prin scenele tensionate şi răsturnările de situaţie, dar va avea şi o poveste de dragoste.

Alături de Erkan, din distribuţie vor mai face parte o actriţă premiată în Turcia, Songül Öden, frumoasa Müge Boz, dar şi actorul Tugay Mercan (pe care îl vedeţi în prezent la Happy Channel, în „Prizoniera dragostei', în rolul Nihat Durak).

TRAILER:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare