Homepage  / Muzică

Erika Isac a lansat un nou clip și anunță cel mai mare concert din cariera sa la Arenele Romane

Erika Isac a lansat un nou clip și anunță cel mai mare concert din cariera sa la Arenele Romane
8

de Cătălina Matei,

După succesul piesei „Macarena”, Erika Isac revine cu o nouă piesă cu mesaj puternic – „Femei în Parlament”, de data aceasta vorbind despre nevoia de a avea mai multe femei la putere, despre cum abuzurile nu sunt luate în serios, despre stereotipuri legate de femei și despre nevoia de educație.

Erika Isac a lansat o nouă piesă cu mesaj social

Piesa și videoclipul au putut fi vizionate în premieră cu câteva zile în urmă, la conferința de presă pe care artista a susținut-o și unde aceasta a și declarat despre piesa „Femei în Parlament”:

Toată lumea are impresia că trebuie să fie un bărbat în spate pentru ca o femeie să fie capabilă de ceva. Vrem femei în poziții de lider, vrem femei care au curajul să vorbească!”.

Versurile piesei „Femei în Parlament” au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac și Renvtø și producția de Renvtø. Videoclipul a fost realizat de Sânziana Pantazi & frnk.

În aceeași conferință de presă, artista a anunțat că urmează să susțină, pe 13 septembrie, la Arenele Romane, cel mai mare show al său de până acum. La acest spectacol, sunt așteptați toți cei care s-au săturat de orice ,,Mirel” și care vor să se bucure de muzica artistei, cea care a devenit vocea celor ce cred cu tărie că mereu între o femeie și un bărbat trebuie să există un egal.

Cine este Erika Isac?

La doar 24 de ani, Erika Isac a reușit să se impună ca o figură centrală în lumea trapului feminin, atrăgând atenția prin numeroasele sale piese.

Erika a început să cânte încă de la vârsta de șase ani. Parcursul său în lumea muzicală, inclusiv participarea la emisiuni precum „X Factor”, „The Four” și „One True Singer”, i-a consolidat reputația ca artistă talentată și curajoasă, făcându-se remarcată încă de la o vârstă fragedă.

La emisiunea „X Factor”, Erika a reușit să ajungă până în etapa semifinalelor și a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr. Debutul său muzical a fost marcat de hitul „Regreți”, realizat în colaborare cu Adi Istrate. Au urmat mai multe melodii de succes, însă cea mai recentă dintre ele a creat o adevărată controversă în mediul online.

Erika 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Erika Isac a colaborat cu artiști consacrați precum Marko Glass și Theo Rose în piesele „4 dimineața” și „Sugar”. Ea a fost implicată și în lansarea unui EP intitulat „11” alături de Adi Istrate, fostul său partener de viață. În plus, artista a impresionat audiența cu numeroase hituri, printre care „Ferrari” în colaborare cu Berechet, „Tap Tap”, „Femei” și „Tupeistă”, toate beneficiind de un succes notabil.

Sursă foto: Instagram Erika Isac, Global Records

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton