; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erika Buenfil şi Eduardo Yanez trăiesc “Iubiri vinovate”

Erika Buenfil şi Eduardo Yanez trăiesc “Iubiri vinovate”

04 June 2013

„Iubiri vinovate'(„Amores verdaderos'), telenovela mexicană produsă de Nicandro Diaz Gonzalez pentru Televisa, îi are pe Erika Buenfil şi Eduardo Yañez în rolurile principale. Noua telenovelă va fi difuzată zilnic la Acasă, de la ora 19.30.

În distribuţie se remarcă actori faimoşi precum Eiza Gonzalez, Sebastian Rulli şi antagoniştii Marjorie de Sousa, Francisco Gattorno, Guillermo Capetillo, Lilia Aragon.

Coloana sonoră îi aparţine lui Alejandro Sanz, tema de început fiind piesa „No me compares', iar cea de final „Me puedes pedir lo que sea'.

Dupa 7 ani în care Erika Buenfil nu a apărut în nicio altă telenovela, aceasta revine ca protagonistă în Iubiri vinovate'. Actriţa o interpretează pe Victoria Balvanera, o femeie inteligentă, independentă, care se îndrăgosteşte de administratorul fermei sale:

De când am susţinut probele pentru acest personaj mi-am dat seama că mi se potriveşte ca o mănuşă. Nu a fost deloc uşor, însă sunt foarte încântată, am pus tot sufletul în acest proiect', declară actriţa.

Eduardo Yañez îl interpretează pe Jose Angel Arriaga, un bărbat simplu, cinstit, care se dedică muncii câmpului şi se împarte între cele două femei din viaţa lui: Cristina Corona, soţia sa, şi Victoria, cea pe care o iubeşte cu adevărat:

Am fost impresionat de succesul pe care l-a avut această poveste de . Este unul dintre punctele forte ale carierei mele şi mă bucur nespus pentru asta', mărturiseşte actorul.

Premiera telenovelei care a avut un succes uriaş în Mexic va avea loc pe 4 iunie la Acasă.

Citeşte şi:

Cum se menţine în formă frumoasa Eiza Gonzalez

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare