; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

85217891_860316447744490_7688742658301206602_n

Episodul special „Friends”, ce urma să fie difuzat de HBO Max, amânat până anul viitor

08 April 2020

Potrivit publicației The Sun filmările pentru episodul special „Friends', ce urma să fie difuzat de HBO Max, au fost amânate până anul viitor. 

Deși producătorii sperau că filmările vor avea totuși loc la finalul lunii mai, evoluția pandemiei de coronavirus nu este una favorabilă, acesta fiind unul din motivele pentru care amânarea se prelungește pe o perioadă lungă de timp. Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani.

Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer și-au suspendat momentan agendele fiind imposibilă o reprogramare imediată după ridicarea restricțiilor din cauza proiectelor pe care și le-au amânat toți. 

„Se pare că reuniunea ar putea fi programată pentru anul viitor. A fost destul de dificil să-i adunăm pe toți pentru filmările programate în martie și va fi incredibil de greu să-i reunim pe toți în același timp din nou. Dacă restricțiile coronavirusului continuă până în mai și iunie, ceea ce pare foarte probabil în acest moment, nu va mai fi altă opțiune decât amânarea până anul viitor, deoarece se dovedește imposibil să găsești date disponibile în programul actorilor anul acesta', a declarat o sursă pentru The Sun. 

Momentan, nu există o declarație oficială, însă nu este singurul serial ale cărei filmări au fost suspendate în această perioadă. Același lucru s-a întâmplat și cu The Morning Show (în care Jennifer Aniston joacă alături de Reese Witherspoon), Falcon and the Winter SoldierRiverdaleSurvivor și multe alte producții tv și cinematografice.

Jennifer Aniston (Rachel Green), David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing) și Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) anunțau cu entuziasm acest episod special, ei postând în luna februarie pe conturile lor de socializare aceeași imagine însoțită de mesajul „Se întâmplă.’

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare