; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wild carpathia, ep2_n

Episodul 2 al seriei “Wild Carpathia”, sâmbătă, la TVR

19 September 2014

Sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 17.55, TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit a doua parte a trilogiei „Wild Carpathia', declaraţia britanică de dragoste faţă de valorile autentice româneşti.    

[Not a valid template]

A doua parte a seriei „Wild Carpathia' prezintă la TVR 1, TVR HD şi TVR+frumuseţile din zona de sud a Munţilor Carpaţi, începând de la Porţile de Fier şi vechea staţiune romană Băile Herculane, trecând prin zona mai puţin cunoscută a Văii Cernei, către Parcul Naţional Cozia. Sâmbătă, 20 septembrie, de la 17.55, telespectatorii vor ajunge şi la Castelul Peleş, unde A.S.R. Principesa Margareta a României a acordat un interviu realizatorilor. Imaginile ne poartă apoi către Dunăre, cu delta sa – a doua ca mărime din Europa, dar cea mai bine conservată – unde telespectatorii vor fi invitaţi să parcurgă labirintul canalelor. Acest ecosistem vital este ameninţat de multiple pericole, însă există implicare în ceea ce priveşte conservarea sa.

Partea a doua a seriei „Wild Carpathia De la munţi la mare' – a avut premiera la Londra în 5 iunie 2013 – cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului – la prestigioasa British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), în prezenţa unor membri ai Casei Regale a României, a unor oficialităţi guvernamentale de la Bucureşti, a unor reprezentanţi ai Ambasadei României la Londra.

Partea a doua a fost de asemenea produsă de echipa formată din Alasdair Grant (camera şi co-producător) şi Charlie Ottley (scenariu şi prezentator).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare